Sayfa 472/999 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    halkbank 20.25 de ben bağladım 35 günlük
    seçimlerden önce bitecek şekilde
    Bana da ayni orani vermis otomatik.kapatin fonda gunluk kalacam dedim. Gunluk devam lilit semsiyede.

2. https://www.akportfoy.com.tr/tr/fund...SAAEgKTQfD_BwE %15 anapara korumalı altın fonu uzun vade için düşünülebilir...

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dolardan cikayim mi hocalarim? Pozisyon yuzde 50 deyim. Kalan ON da 22 ile tikirdiyor. Ortalamam 5.27
    Faiz kaybimida koydugum zaman ortalamam 5.32
    O kadarcık kar için dolarmı alınır uygun fiyattan almışsın ihtiyacın olmayan kullanmayacağın en azından belli bi süre olan para ile sepet için dolar alınır bütün yumurtalar aynı sepette olmasın kuralı tabiki kararsenin

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    5,328'i geçemediği müddetçe aşağıya kırma ihtimali olduğu söyleniyor.
    5.50 iken dip diyorduk buralara geldi. Dediginiz gibi o rakamdan asagi kirsa da sasirmam...

Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Doları aldığın zamandan bugüne kadar geçen zamanda almaktan vaz geçtiğin TL faizinin getirisi ile karşılaştır, faizi geçmişse her türlü kardasın demektir. Ama faizin altındaysa zararına satıyorsundur. Hesabını ona göre yapıp karar ver hocam.
    Yorumumda belirtmistim hocam. Dolar ortalamam 5.27 ama parq faiz de kalsaydi seklindeki kayip faizi de koyunca ortalama 5.32 ye geliyor. Ing de islem yapiyorum makas farkini da koyarsak...piyasa 5 34 gosterince ciksam dahi basabasa denk geliyor.
     Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    hiç alınan şey satılır mı? Sakla samanı gelir zamanı.
    Cok mantikli geldi

Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    Doları kar amacı için aldıysan boz ,
    eğerki enflasyondan korunma aracı olduğunu düşünüyorsan bekle. Hiçbir zaman kaybettirmez. Sadece sabırlı olman lazım.
    5.3280i geçemezse 5.13 olur lafları senin endişelenmene yol açar. Yıllardır hep artıyor. İhtiyacın yoksa sabır göster. Sabreden kazanıyor.
    Excel yaptim ve bu excel benim 2 aylik seruvenimde hep zararda oldugumu gosteriyor

Hepinize tsklr...

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dolardan cikayim mi hocalarim? Pozisyon yuzde 50 deyim. Kalan ON da 22 ile tikirdiyor. Ortalamam 5.27
    Faiz kaybimida koydugum zaman ortalamam 5.32
    Hocam evini alacağın hacı amcanın durumu nedir? nasıl bir psikolojide onun duygusal!! durumunu da logaritmik ölçekte görebiliyor olsaydık daha iyi yorum yapılabilirdi. Adam şimdi evi başkasına satsa bu sefer de yengenin duygusal durumu peek yapacak.

İşiniz zor.

Saygılarımla.

6.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Şahsen 20k doları bankada tutmam, sadaka gibi orana paramı bankada tutmaya değmez.

Bu arada 5.398 tllik minik bakiyem için deniz ppf 9,72 tl getirmiş 3 günlük. Vadeler bittikçe ufaklar opfye gidiyor sevdim bu işi. Ama ana paramı bağlamam şahsen

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O zaman ne yaparsiniz bu 20k parayla?

7. Bir sey soracam bir sey dusundum
    Simdi mesela bankada 10k dolar var. Buna 25 dolar 32 gunde faiz geliyor. Simdi 10k bozdum diye 52800 tl oldu. Buna ayni bankada 708 tl faiz isler.
    25 dolar 135 tl falan olur. Ayni kur far et.
    Neden bozmayim dolarimi? Evet biliyorum geçen yil bu yil neler olldu. Param o kadar degil sizler gibi.ama yinede erimek erimekdir!
    Birde ayda bin tl fazlaniz olsa ne yaparsiniz?
    Lutfen ....

8.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    Bir şey kimse konuşmadığında olur herkes konuştuğunda olmaz kim ne derse desin...Ekonomi kötü mü evet..Her şey yolunda mı hayır ama herkes dolar uçacak derken dolar sat herkes faiz borsa iyi derse dolar al olay budur.. 3.80 den aldıklarımı 6.60 larda verdiğimde herkes borsa çok düştü bedava almayan keriz diyordu..6.60 ta satıp borsa ve mevduata böldüğümde herkes dolar al diyordu...

Siz siz olun herkes ne derse tersini yapın..ben öyle yapıyorum...Bugun herkes dolar diyor ben borsa ve mevduattayım
    sana katılıyorum borsa da bunu cok tecrube ettim dolar da boyle gerci ....sonbaharda herkes dolar 8-10 lira olucak diyordu ama herkes bur da da bunun uzerine demistim herkes bekliyorsa duserse saırmayın diye dustu ...dolar vuracagını agustos ta vurdu herkesin elinde verdi...simdi herkes secim sonrası ucma bekliyor %90 boyle ...simdi aynı sey olupta dolar yerinde sayar mı buda ihtimal dahilinde oldugu icin dolara gecip gecmeme konusun da kararsızım....fed su an dolar tl ye cok yardımcı oluyor ...vatnadas dolar akıyor ama mb rezervi yukseldi son 2 ayda ...simdi herkes dolar ucacak diye beklerken secimden sonra imf ye gidilir veya baska yerden para bulunursa bu dolar geberik kalmaya devam da edebilir ..bu seferde tl faizin den oluruz ...agustosta 7 liradan alanın maliyet su an 7.70 tl seviyesin de kabaca ...su secim olsada bitse bizde duruma baksak .

Sayfa 472/999 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •