Sayfa 473/774 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    bak şimdi, neden tükeniyomuşsun ki ?

almanlarda bavyera yerel kıyafetleriyle bira festivali yapıyolar ya ,onları tv de hayranlıkla izliyosun ama, bu kıyafetler senin ceddin atan, kendi tarihine kültürüne folkloruna bu kadar mesafeli olma !

yasak değil günah değil ayıp değil ! bırakın artık bu kuzey kore zihniyetini , rahat olun biraz ,dedelerinizle gurur duyun, cihan imparatorluğunun torunlarısınız !

tarihimizde kültürümüzde utanılacak tek bir leke yoktur çok şükür, çok iyi yapmışlar dosta düşmana tokat gibi olmuş o kıyafetler. helal olsun
    Böylesine " saçmalıkları " savunmak zorunda kalmanızdan dolayı inanın sizin için üzülüyorum. Gerçekten inanarak yazdıklarınızı yazıyorsanız da söyleyecek söz bulamıyorum.
    Mehteran takımı bir festivalde geçiş yapıyor da rahatsızlık mı bildiriyoruz.
    Bir gösteri var da bir festivalde benzer kıyafetler ile çıkanlara laf mı ediliyor?
    Beyefendi bu şaklabanlar bir ulusun , ülkenin , memleketin geleceği için oy kullanıyor. Farkındamısınız? Bunu bile şov amaçlı kullanıyorlar. Birilerine, biryerlere "bak biz sizdiniz bizleri de faydalandırın" mesajıdır bu, benzer yaşnın yüzlerce saçma olay gibi. Bunu bile şova çevirmenin, nemalanmanın yolu olarak görüyorlar.
    En azından ben öyle görüyorum.
    Yazık, çok yazık...

3. Avrupa tarihinde ve yakın tarihte halk seçimi diktaları getirmiştir. Hitler Alman halkının büyük çoğunluğuyla evvela başkan seçildi, ondan sonra diktaya gitti. Profesörü olsun, işçisi olsun bütün Almanya, Hitler'i candan destekliyordu. Daima bu tehlike vardır; bir lider halkın iradesini temsil ediyorum, millet meclisi avucumun içindedir, istersem anayasayı değiştiririm fikrine girdi mi, bu tehlikeli bir gelişmedir.
    Emine Çaykara, Tarihçilerin Kutbu "Halil İnalcık Kitabı", İş Bankası Yayınları, sayfa:90.

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Binali Yıldırım ağzından kaçırdı ;
    '' Başkanın yargılanması çok zor olacak ! Yetki verdiğiniz insana güveneceksiniz . ''

https://www.facebook.com/TakunyaResm...9104959854690/

Peki, Yargılanma korkusunun olmamasından aldığı cesaretle istediği herşeyi ama herşeyi yaparsa
    İşte o zaman ne yapacak bu millet ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Haklı tabii ki,
    ülkemizde göbekliler 2.sınıf insan mı olmalı?
    Göbekli kumarcılar için masalar göbeğin yerleşeceği kadar oyulmalı...
    Babaların ah'ını almayalım...

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    allah'ın izni ile benim sabrım çoktur,
    sen bana laf yetiştirmeye devam et.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    allah'ın izni ile benim sabrım çoktur,
    sen bana laf yetiştirmeye devam et.
    Bu forumda herkes kendisine bir iş edinmiştir..

Sen işine bak..

Özdemir Asaf'ın konuşma engellileri kastederek yazdığı bir sözü buraya taşımak, düşünme engelliliğidir..

Benim de sabrım vardır.. Ama sınırı da vardır.

Sayfa 473/774 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •