Sayfa 473/1078 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Üstadım,
    Grafikler için şahsen teşekkür ederim.
    Dün mesaj yazmak istemedim.
    Tekrar acınızı tazelemek istemedim.
    Rabbim sizden razı olsun, merhum babanızın mekanı cennet olsun, dün aramızdan ayrılalı bir sene oldu, dilerim sevdiklerinizle uzun bir ömür sürersiniz.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Üstadım,
    Grafikler için şahsen teşekkür ederim.
    Dün mesaj yazmak istemedim.
    Tekrar acınızı tazelemek istemedim.
    Rabbim sizden razı olsun, merhum babanızın mekanı cennet olsun, dün aramızdan ayrılalı bir sene oldu, dilerim sevdiklerinizle uzun bir ömür sürersiniz.
    Evet dün sene-i devriyesi idi Rahmetlinin... Rabbim günahları varsa affeylesin. Tüm ölmüşlerimizin ruhunu şâd eylesin...

Hatırlamanız ve iyi dileklerinizi sunmanız büyük incelik. Çok teşekkür ederim...

Grafikleri aksatmamaya çalışıyorum. Umarım bu can sıkıcı düzeltme esnasında en azından birilerinin işine yaramıştır...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    ...
    ....
    Grafikleri aksatmamaya çalışıyorum. Umarım bu can sıkıcı düzeltme esnasında en azından birilerinin işine yaramıştır...
    Evet. Yaradığına emin olabilirsiniz üstadım...
    Birçok başlıkta geziyorum. Belki takip eden yada gören olmuştur. Her yer ağlama duvarına dönmüş durumda. Biz diyerek başlığı takip eden diğer arkadaşlarımında yatırım stratejisini yavaş yavaş geliştirdiğini düşünüyorum. En azından bu ortamda kayıpların daha az olduğunu ya da benim gibi sokak çocuklarının çağrısına uyup geri dönmüş olsalar da, paçalarının bir kısmını kaptırdığını düşünüyorum.
    Sanırım, artık son stres testlerini deniyorlar bizim üzerimizde, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Şu belirsizlik ortamı olan seçimi de sağ salim aşabilirsek eğer, güzel günler göreceğimize olan inancım tam. ,
    Umarım polyancılık olmamıştır düşüncem.
    tüm dostlara hayırlı akşamlar dilerim.

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Evet. Yaradığına emin olabilirsiniz üstadım...
    Birçok başlıkta geziyorum. Belki takip eden yada gören olmuştur. Her yer ağlama duvarına dönmüş durumda. Biz diyerek başlığı takip eden diğer arkadaşlarımında yatırım stratejisini yavaş yavaş geliştirdiğini düşünüyorum. En azından bu ortamda kayıpların daha az olduğunu ya da benim gibi sokak çocuklarının çağrısına uyup geri dönmüş olsalar da, paçalarının bir kısmını kaptırdığını düşünüyorum.
    Sanırım, artık son stres testlerini deniyorlar bizim üzerimizde, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Şu belirsizlik ortamı olan seçimi de sağ salim aşabilirsek eğer, güzel günler göreceğimize olan inancım tam. ,
    Umarım polyancılık olmamıştır düşüncem.
    tüm dostlara hayırlı akşamlar dilerim.
    Bir süreliğine işlerin düzeleceğini ben de düşünüyorum. Lâkin güçlü ve ayakları üzerinde duran bir Türkiye birilerinin hesaplarını fazlasıyla bozuyor.

O nedenle geçici bir rahatlamadan sonra -ki benim beklentim hâlen 134bin seviyesidir- akâbinde ortalık fena karışacak gibi gibi...

Her anı yaşamak ve kıymetini bilmek lâzım. Düşerken de yükselirken ayrı ayrı imkanlar doğuyor. Bunları değerlendirmek ve bunların kıymetini bilmek lâzım...

Hayırlı İftarlar...

Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

Temel Tablolar da güncellenmiştir...

Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

Günlük, Haftalık, Aylık Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

Temel Tablolar da güncellenmiştir...

Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

Tüm dostların mübârek Kâdir Gecesi 'ni en içten dileklerimle kutlarım...

Bu gecenin hürmetine Rabbim varsa günahlarımızı affeylesin, hakkımıza hayırlı olanı bizlere sevdirerek versin. Vatanımızı ve milletimizi her türlü belâ ve musibetten korusun. Geleceğimizi güzel eylesin...

Dualarımız ve ibadetlerimiz en güzel şekilde kabul olsun...

8. Amin sayın T/A önemli olan'da budur.Allah kimseyi sağlığından sıhhatin'den eksik etmesin. Yediğimiz günlük bir kaç tabak yemek,buda bizim yaşamamıza yetiyor zaten. Önemli olan yaşadığımız süre içerisinde insanlara faydalı birşeyler verebilmek,yardım edebilmek,dertleşe bilmek. Geldik gideceğiz bu alemden, ardımız'da iyi bir şeyler bırakıp,iyi anılırsak ne mutlu bizlere.
    Bu vesiley'le tüm arkadaşların gecesi haklarında hayırlı olsun.

Sayfa 473/1078 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •