Sayfa 474/852 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. ky mı burda mal al(a)maz korkar alan ciddi bir bilgi sahibi.ayrıca aldığı bu malıda kimseye satamaz.Y.T.D dir

2.  Alıntı Originally Posted by timmuçin Yazıyı Oku
    büyük direnci 93 te gördüm üstad

asılırsa 4.15 - 4.90 fibo seviyeleri gündemde
    ytd
     Alıntı Originally Posted by timmuçin Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by timmuçin Yazıyı Oku
    elimde yok ama burdan da alınmaz elinde olanlara hayırlı olsun bol kazançlar bu grafiği temmuz ayında oluşturmuştum boşa gitmesin diye paylaşmak istedim

ytd
    biraz itibar alayım bol kazançlar

3. 4,67 veda ettik kalanlara bol kazançlar.
    " Hedefine ulaşamadığında yapman gereken hedefe giden yolu değiştirmektir, hedeften vazgeçmek değil."

4. bilanço gelmedi basit usulde birleşme özkaynaklara göre 85 kuruşa 5.10 şuan 6 ta biri migrosta 26 larda baskılanıyor fiyatta tam 4.60 lara denk geliyor oranlar duruma göre değerlemeyle değişir migrosta yükselirse git geller olur nasip kısmet eğer migros bu durumda yükselmezse birleşme sonrası yükseliceğini düşünüyorum

5.  Alıntı Originally Posted by borsacı1 Yazıyı Oku
    bilanço gelmedi basit usulde birleşme özkaynaklara göre 85 kuruşa 5.10 şuan 6 ta biri migrosta 26 larda baskılanıyor fiyatta tam 4.60 lara denk geliyor oranlar duruma göre değerlemeyle değişir migrosta yükselirse git geller olur nasip kısmet eğer migros bu durumda yükselmezse birleşme sonrası yükseliceğini düşünüyorum
    4.5 tl kipaya göre piyasa degeri 6 milyar tl !!

kipalı migros ise 4.5 milyar tl !! ikisinden biri yanlış bunu zaman gösterecek

6.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    4.5 tl kipaya göre piyasa degeri 6 milyar tl !!

kipalı migros ise 4.5 milyar tl !! ikisinden biri yanlış bunu zaman gösterecek
    sanın elfida haklısınız uzman kuruluş raporlu birleşme olacak mı spk ne diyecek bu fiyat ucuz ama bilemiyoruz daha migros değerlemeyle dd ini artırır zaman gösterir diyelim düşsede çıksada daha yüksek bi fiyat bekleyenlerdenim

7. Anlaştıklarında migros 32 tl olmuştu bunu da dikkate alalım

8.  Alıntı Originally Posted by abc Yazıyı Oku
    Anlaştıklarında migros 32 tl olmuştu bunu da dikkate alalım
    Yani ne demek oluyor hocam 4 taneye bir migros mu diyorsun

Sayfa 474/852 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz