Sayfa 474/996 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Herkese iyi akşamlar portföyümün yaklaşık yarısı ile aft fonu aldım. Hisse senedi fonu olduğu için vergiden muaf olacak değil mi? Şimdiden teşekkürler. En az 6 aylık düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Herkese iyi akşamlar portföyümün yaklaşık yarısı ile aft fonu aldım. Hisse senedi fonu olduğu için vergiden muaf olacak değil mi? Şimdiden teşekkürler. En az 6 aylık düşünüyorum.
    Stopaj muafiyeti Bist'te işlem gören hisse senedi içeren fonlar için geçerli. Yani stopaj %10 olacaktır AFT'de.

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Stopaj muafiyeti Bist'te işlem gören hisse senedi içeren fonlar için geçerli. Yani stopaj %10 olacaktır AFT'de.
    Bu konu forumda çok hatalı anlaşılıyor.
    Siz yazmışsınız ama bir daha yazalım
    Hisse fonlardaki stopaj muafiyeti BİST'te işlem gören hisselere izahnamesine göre en az %80 oranında yatırım yapan fonlar için.
    Yabancı hisse fonları %10 stopaja tabi.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Hisse fonlardaki stopaj muafiyeti BİST'te işlem gören hisselere izahnamesine göre en az %80 oranında yatırım yapan fonlar için.
    Stopaj iadesi hisse fonlarda yapılan zararı içermiyor dedik mi birde bir sonraki soruya kadar açıklığa kavuşur bu konu.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Hocam sizce nasdaq artışa devam eder mi?

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. Yaptım artık.6 ay içinde bir şey gelir.

7.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Hocam sizce nasdaq artışa devam eder mi?
    Geçen gün Bloomberg'de bir ekonomistin tweetini gösterdiler.Nasdag'ı uzaya fırlamış olarak göstermiş.Şu anki seviye o derece yüksek diyor.
    21 Aralık 2018'den beri yükselişte.Bir iki ufak düzeltme yapmış okadar.
    Belki yeni bir düzelltme gelecektir ama, bize göre daha makul iniş çıkışları var.

8. Hisse fonların eski performansı olmayacak gibi sanırım. Tepki alımı gelirse endeks fonları daha iyi performans gösterebilir gibi geliyor bana.

Sayfa 474/996 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •