Sayfa 474/1005 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir ara cumhurbaşkanı sizden son kez oy istiyorum demişti, sonra o söylemin sakat olduğu anlaşıldı, son derken önümüzdeki son seçimleri kast ediyorum dedi sonraki seçimlere de girmeyi düşünüyor bir şekilde.
    22.yüzyıla onunla gireceğiz inşallah.. Bu sevda bitmez...
    Bu Kılıçdar ilerde Mars ta petrol, gaz da bulamaz.. Zaten SSK yı batırdı adam...

2.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    sen ciddimisin 25 senedir iktidara oy veriyosun ?
    Mahalle muhtarı seçiminden bahsediyor

3. Hafta sonu bahcede bol bol oksijen çektim. Bu sabah kuşluk vakti dükkana giderken de hesabımı yaptım. Kac afganla Arap bozması oy kullanacak bilemediğim için biraz opsiyonlu salladım ve en az yüzde 56 hesapladım. Altında cikarsa nikimi değiştirir geri gelirim.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Mahalle muhtarı seçiminden bahsediyor
    Aynen öyle
    Büyükerşen o zamanlar küçüktü.
    Başkan yaptık..
    Gençtik o zamanlar.
    Biz yaşlandık.
    O hala başkan diyorlar
    Fahri mi diyorum.
    Asil diyorlar
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Hafta sonu bahcede bol bol oksijen çektim. Bu sabah kuşluk vakti dükkana giderken de hesabımı yaptım. Kac afganla Arap bozması oy kullanacak bilemediğim için biraz opsiyonlu salladım ve en az yüzde 56 hesapladım. Altında cikarsa nikimi değiştirir geri gelirim.
    Alper kardeşim üstadım ağam dediyse dağılın bitti bu iş. Alper hangi söyleminde yanılmış ki. Oğlum bu hisseye benzerse yandık.

6. Kim kazanırsa kazansın, seçimden sonra da ralli olmazsa şayet, son 5 aydır yediğimiz zopanın faturasını vatandaşa ödetiriz, yabcak bişii yok
    Hamdım Piştim Yandım

Bence borsanın son çırpınışları 10 gün sonra borsa çok daha kötü olacqk seçimi kim kazanırsa kazansın
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kim kazanırsa kazansın, seçimden sonra da ralli olmazsa şayet, son 5 aydır yediğimiz zopanın faturasını vatandaşa ödetiriz, yabcak bişii yok
    makbuz bastırıp tahsilatmı yapacan milletten cami yardımı gibi ..nasıl olacak

ben vermem doğru yere yatsaydın

Sayfa 474/1005 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •