Sayfa 474/544 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524 ... SonSon
Arama sonucu : 4346 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Allahı karıştırma.!!!

Bu dünyadaki kanlı olaylarla ilgilenmiyor.!!!
    Bilim ve teknikte ileri olan kazanır.!!!
    Bilim ve teknikte.!!!
    Maşallah inşallahın yeri yok.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Bospo senin KURAN daki ALLAH tan haberin yok.....bu yazılarından onu anlıyorum....nerde nasıl müdale eder bellidir.....Allah koyduğu fizik kanunlarına göre kendide uyguluyor.....keşke karşımda olsanda sana anlatabilseydim.....senin gibi düşünen çok kişiyi ikna ettim.....üzgünüm zei birine benziyorsun.....ama aklını kullanamıyorsun....ön yargılarla yaklaşıyorsun......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    kabul edelim bugün yeryüzünde Kuran a göre davranan İslam ülkesi yok...Bilimi bırakmışlar boş işlerle din diye halka empoze etmişler ve zorlamışlar.....sonuç mu bugünkü durum orataya çıkmış......
    Ha işte benim tezim bir parçasıda mezhepler le böl parçala artı cemaat,aile suud ,aşiret yada tarikatlar hepsinin ardı karanlık.

KURAN var uygulayan YOK

Ondan bu savrulmalar

Birde TÜRK'lere yahu HUN imparatorluğu zamanında Müslümanmı varvışki ?

TÜRKLER kazanmış.

TENGRİ inanışı yada başkası Felsefi ve tutarlı olunma ile TÜRKLER başarılı olmuştur.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    kabul edelim bugün yeryüzünde Kuran a göre davranan İslam ülkesi yok...Bilimi bırakmışlar boş işlerle din diye halka empoze etmişler ve zorlamışlar.....sonuç mu bugünkü durum orataya çıkmış......
    tokatçı kafana taşmı düştü senden beklenmeyen çok güzel hareketler görüyoruz
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Bizim borsa neden çok düşüyor deniliyor denizin kenarına kumdan kale yaparsan düşer bir dalgaya bakarbulut53 sözüdür.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Toplumlar ne zamanki, din'in zihinlerde ve vicdanlarda oluşturduğu paslı prangaları kırarak özgürleşirse, akıl ve bilim yolunda ilerleyerek, insani değerlerini yaşama katarak, aydınlığı kuşanacaklardır!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Fatih Altaylı bugün demiş israil mi iranmı diye suuda sorsan yada sunnilerin bazılarına der israil diyen çok çıkar der.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7. mavsar kadeşim senin adına sevindiğim günler tuprs da maliyetini bilmiyorum ama bu atraksiyon devam ettiği sürece petrol fiyatları vs daha ayakta durucak gibi gözüküyor tahtan ulaştırma tırt olunca badem spor ınsıder oradan yürüyor
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Ruslar dün bir anda Kuzey koreye gitti görüşmeye gözden kaçırmayın
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 474/544 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz