Sayfa 477/1000 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: Viop XLIII

Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    5'e domates mi olur? Ben 1 tl'den aldım.
    Pazarda gezerken akşamüstü "Abi domates kaça olur dedim. Sana 1 tl. Bir daha bulamazsın dedi. Çöpe atarım yine satmam o fiyata dedi. Biraz önce restorancı geldi sinir etti sana 1 tl"

Hemen kapat tahtayı dedim. Satış bitmiştir deyip domatesleri poşetlere doldurduk. 6 Poşet 10 kg=60kg. Birazını yemek için ayırdık. 30 şişe geldi.

Ara sıra pazarcıyı yokluyorum ama gülüyor, bulamazsın demedim mi diyor 5 tl işareti ediyor parmaklarıyla.

bu domates işini merakla bende takip ediyorum ve garip geliyor...

şöyleki...bu sene Adana da pahalı diyebilceğim bir marketde 27 tl gibi fiyatları gördüm dedim çok filan...Bursaya gittim 30 tl gördüm... yanİ ikisi de tarımda iyi olan ildir...

yok anlamadığım şu bizim çilek tarlamız var...işçiler çalışırken öğleyin yesinler az birazda biz kışlık için vs diye sadece tarlanın çevresine ettik sayılır...elde edilen ürün 600 kg gibi idi babamın hesaplamasına göre..(hatta işçi yediği için hesaplanamaz filan dedim ama sen borsacısın kumarcısın ziraatden anlamıyorsun dedi ).

yaklaşık 7-8 sene gibi önceydi o zamanda tarla yok kiralık ekmiş idik bezelye...6 dönüm bezelyeyi olduğu gibi bırakmışdık herkes çuval çuval topladı ( süper bezelye idi sadece üzerinde su mercek etkisi yapıp kahverengi benekler oluştu üstünde (daha çok ısıya maruz kaldı)...

bir senesine de az birşey deneme amaçlı kavun ektik önce tüccar 1500 kapora verdi geçmiş sene sonra kilo tutsun diye bizden habersiz su vermiş kavunların tadı açtı kaporasını yaktı...o senede kavun bedavaydı...

borsa hariç nereye para yatırdıysak kaybettik yaw.
    at(iş)binenin , kılıç kuş*****n imiş

y.t.d.

2. Yolun sonuna geldik mi acaba.
    Ah vop şuraya gelsede şhortlasak dediğimiz yerler geldi ve geçiyor.
    Ama cesaret kalmadı.
    Zaten son 7-8 gündeki 3 hareket,
    Cesareti olanı da nakavt etti.
    Artık şhort açacak olan 3 sefer düşünmekte.

Bence hazırlıklar tamam gibi

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Sabah domates haberi yayınladım , akşam geldim hala domates muhabbeti
    Ama bir eksik var , malum şahıs domates grafiği atıp destek dirençleri belirtmemiş

Kendisini kınıyorum ,,devletimizin bu şahsı topluma kazandırması için ücretsiz rehabilitasyon hizmeti vermesini talep ediyorum
    insanlık ölmedi netekim

4.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Yolun sonuna geldik mi acaba.
    Ah vop şuraya gelsede şhortlasak dediğimiz yerler geldi ve geçiyor.
    Ama cesaret kalmadı.
    Zaten son 7-8 gündeki 3 hareket,
    Cesareti olanı da nakavt etti.
    Artık şhort açacak olan 3 sefer düşünmekte.

Bence hazırlıklar tamam gibi

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    366 milyon dolar daha para girişi. Haftaya da girerse artık short açanın kafa dumanlıdır.

5.  Alıntı Originally Posted by onuncu köy Yazıyı Oku
    366 milyon dolar daha para girişi. Haftaya da girerse artık short açanın kafa dumanlıdır.
    deli! miktar.
    durduk yere nebati startlı ralli oldu...
    işin sonunda 94/8 model ağlamayalım da..
    Memento mori

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    EREGL ve ISDMR arazisi en az 10 km2, liman ve demiryolu bağlantısı var , ölüsü 5 milyar dolar etmesi lazım. Hangi iktidar gelse devam edecek ender şirketlerden.

Bazı sanayi şirketlerin yeniden kurma maliyetlerinin çok altındaymış. Tabi modası geçmeyen ürün üretenler için önemli.
    Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları arazi kullanımı için bedel ödeyecek!
    Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları, kanunla süresiz ve bedelsiz olarak kendisine tahsis edilen arazilerin bir kısmı için bundan sonra bedel ödeyecek
    Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları, Maliye Bakanlığı Mili Emlak Genel Müdürlüğü tarafından kendisinin kullanımına tahsis edilen araziler için bedel ödeyecek.

Toplam kullanım alanı 4 milyon 500 bin metrekare olan ve özelleştirme kapsamında kanun değişikliği ile bu arazilerin kullanım hakkını kaybeden Ereğli Demir Çelik, temyize gönderdiği davanın da sonucunu aldı.

Danıştay'dan gelen temyiz kararına göre Erdemir, tahsisli bir kısım arazilerin kullanımına devam etmekle beraber bundan sonrası için bir bedel ödeyecek. Fabrika tarafından yapılan açıklama şöyle:

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın "Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş.'nin (Erdemir) Özelleştirilmesi Hakkında İhale İlanı"nın 3 numaralı maddesinde atıf yapılan 30 Mayıs 2005 tarihli "Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. Tanıtım Dokümanı"nın 142 inci sayfasında, Erdemir sınırları içerisinde bulunan bazı arazilerin Devlet'e ait olduğu; ancak bunların, 3522 sayılı Kanun uyarınca, Maliye Bakanlığı tarafından, bilabedel ve süresiz olarak Erdemir'in kullanımına tahsis edilmiş bulunduğu belirtilmiştir. Özelleştirme ihalesinin ve hisse devir işlemlerinin tamamlanmasını müteakip, 02.05.2007 tarihinde 3522 sayılı Kanun yürürlükten kaldırılmış, ardından Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü 02.07.2008 tarih ve B.07.0.MEG.0.12/3307-7939/2 (35077) sayılı işlemi ile özelleştirme sürecinde "bilabedel ve süresiz" olarak Erdemir'e tahsisli olduğu belirtilen arazilerin tahsislerini kaldırmıştır. Bu idari işleme karşı, Zonguldak İdare Mahkemesi'nin 2008/1017 sayılı dosyası üzerinden bir iptal davası açılmış ve işlemin yürütmesi, Zonguldak Bölge İdare Mahkemesi'nin 26.11.2008 tarih ve Y.D. İtiraz No: 2008/266 sayılı Kararı ile, işlemin 4046 sayılı Kanun'un 20. Maddesinin (b) bendine açıkça aykırı olduğu belirtilerek durdurulmuşsa da, dava Zonguldak İdare Mahkemesi'nce 20.03.2009 tarihinde reddedilmiş; ret kararına karşı yapılan temyiz başvurusu 27.12.2010 tarihinde oybirliği ile; karar düzeltme istemi ise, 04.04.2012 tarihinde oyçokluğuyla Danıştay 10. Dairesi tarafından reddedilmiştir.

Hüseyin Belibağlı/

https://www.emlaktasondakika.com/sek...cek-23062.html

7. Garan longlarla geceye kaldım. Temiz bir gün oldu. garan gunlerdir para dağıtıyor. Sabah vakf halk erkenden tavan olunca diğerlerininde gideceği çok barizdi. Pd_dd oranlarına bakınca hepsi şuan şuan ucuz. Düzeltme mutlaka olur ama hep aklıma Arjantin borsası geliyor. Aynı durumdayız bu enflasyonda ve dolar yukarı gittikçe borsa yükselmek zorunda. Short 2 seansta para sifirlatir. Stoplu short batısı geciktirir. Tabiki herkes tecrübeli burda ama 2009 dan beri viopta işlem yapan biri olarak yaziyorum. Vobta altın kural aliyorlarsa alacaksın satiyorlarsa satacaksin. Yukarı giderken short, aşağı düşerken long açan batmaya mahkum. Dönüşleri yakalama oranı %10 bile değil. Tecrübeyle sabit ) hisse vadelilerde günü içi baz kriter, hissenin endexle korelasyonu, endexe göre güçlü ise yukarı, zayıf ise düşme ihtimali %70-80. Sektörel seçimde ise yine en güçlü olanı long yapmak çok daha mantıklı. Bankalar tavan isc en az giden banka isc, bari isc long yapayım dedinmi tepedekilerdeki ufacık bir gevsemede zayıf halka pert oluyor. Sabah bildigim halde kemdimi kontrol edemeyip isc long yaptım %1 primliyken tam gidiyor dedik endex eksiye gecinde isc bir anda cizuldu ve %2-3 eksi oldu neyseki vakıf halk tavana gittide aldığım yerin %3-4 üstüne verdim çıktım. Eğer piyasa yine eksiye gitseydi isc yine tabana rahat giderdi o panikle. Stoplu short stoplu long gerisi batış artık özellikle bankalarda. Bankalardan sonra yürüyecekler de belli sırayla.

8. İşc bugün çok rahat tabanı boylardı, birileri tuttu kaldırdı ama yarın bunu yapmayabilürler,vob yabmayın. batarsınız
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 477/1000 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •