Kendimi zor tutuyorum yazıklar olsun
Kendimi zor tutuyorum yazıklar olsun
Ne kademe var ne bir şey, saldım çayıra mevlam kayıra, kentsel dönüşüm hikaye, önemli olan zihniyet dönüşümü. İçerden haberi alan belli ki yapıştırdı dün. Yok kurumsalmış yok Akzo Nobel’miş hepsi yalan, gözü toprağa bakıyor, bu firmaya acil bir hikaye lazım yoksa burnu b... çıkmayacak...1 yıllık fark %-57.43...Ytd
Bekliyorum spek efendi![]()
Vallahi sizin yazilarinizi okuyunca biraz şaşkinlik geciriyorum.
Neyi bekliyorsunuz?
Dünkü düşüşümü öngördünuz?
18000 puan yukselen bir endekste marsall daha yeni hacim ve fiyat artisi gosterirken, butun indikatorler yukari yonlu donmusken siz asagi yonlu bir hareketmi bekliyordunuz?
En son 37-38 lerden satmistim.(fiyatini bile net hatirlamiyirum.tek bildigim sattiktan sonra arkadasin verdigi bir haberdi. o habere ragmen girmedim 60 lara gitti.)
3 hafta once 25,5 lardan yine girdim.(haber falan yok)
Demekki siz malda degilsiniz.
😁
SPEGEDE FAZLA ŞAPLATMAYIN.
60 dan asagi gelirken kimlere şaplattiklarini bilsen....
sizde hep şaşırıyorsunzu Sn devrikiki...
Çmbtn da da şaşırdınız. Mrshl da da şaşırdınız..
Sizinle uzun bir süre önce yine burada yazışmıştık. O zamanda anlamamıştınız. Ben dünkü düşüşü öngördüğimü söylemedim.
Sizin 37 den mal verip vermediğiniz beni enterese etmez. Ben işime bakarım, uyarıyı yaparım. İnanmadığım şeyi başkasına söylemem.
Ne Cmbtn da nede Mrshl da yanılmadık. Santim santim kademe kademe bildik. En son 24,82 de iken kalkacak dedik. 15 dak sonra kalktı..
Kendim 55,** ile bayağı yüklü verdim. Sonra nerdeyse sıfır mal kaldı. Fakat Şu anda malsız değilim.
Ne demişim 3-5 gün evvel, depo yarım dolu olmalı. Geldikçe alırım.
Dediğim yerlerde çok yüklü alırım.
Şu anda BİST30 ile iştigal ediyorum.
Bu demek deilki şaplatmayacağım. Her gün şaplatırıyorum spekin popişine. Bu neden üzüyor sizi anlamıyorum.
55 den full verdiginizi soyluyorsunuz.
Yalniz kagit ne zaman cikiyorsa maldasiniz.ne zaman dusuyorsa maldan cikmis oluyorsunuz.
😁
Uzun sure oncede burada yazistik evet.
sizin yazdiklarinizin ne oldugunuda cok iyi biliyorum.
maalesef yazdiklarinizi bilip hatirlayinca, burada kendinizi BORSA GURUSU edasiyla yazinca gulumsuyorum.
HA BURADA SİZE HİC KIZMIYORUM. SIZ KENDINIZI COK IYI PAZARLIYORSUNUZ.
SIZE BORSA GURUSU OLARAK BAKIP DEGER VERENLERI TUHAF BULUYORUM.
Cimbeton
Arsan
Aslan
Mrshal da pozisyonum var.
marshal en dusuk lot olani.
Betonda inada binmis durumda. Ne teknik ne temelle alakasi yok.
Ya biz batariz yada Cementir grubu batar demisiz.
Eger Marshl sayfasini okuyan takipcilerine faydali olmak istiyorsan, satis yerimiz surasi alis yerimiz burasi de ve net ol.
Sen; kagit her cikisinda gordunuzmu dedim diyorsun.
Kagit her dustugunde yine bildik diyorsun.Saplattik diyorsun. 😁
Senin tabirinle santim santim kademe bildik diyorsun. Dun adamlar santim degil metreyle geldiler, kimse gelene kadar fark etmedi.
santimler icin bizi fazla aydinlatma..
metreler icin aydinlat..
Beni ciddiye alıp borsa gurusu yerine koyan birileri varmıdır ?... Sanmıyorum.. Öyle bir niyetim yada iddiam hiç olmadı...
Geçen seferde böyle bir soru ile karşıma çıkmıştınızO zamda onlarca örnek gösterdim. Sonra fıs oldunuz.
Ben Ciddiye almalıyım bilmiyorum... Ama gene 20 tane örnek vereyim. Nedir derdiniz anlamıyorum doğrusu..
Yer İmleri