Originally Posted by
pit
6 haneli bir büyüklüğü olan ve şuan tamamen para piyasası fonunda olan 1 bes hesabımın tüm para piyasası fonu getirisini götürüp 600 tl kadar da eksiye götüren devlet katkısı fonunun yöneticisine buradan selam yollayayım bari

öte yandan portföy şuan full hisse senedi fonu olsaymış 60-65 bin gibi eksi yazarmış bir günde...
Bunu x te de okudum, o hesap senin demek ki
Bu arada ben de bu sabah değişiklik talebi yaptım...%70 vga, %30 hes ten; %60 vga, %40 hes e geçiyorum. Borsa 9000 altına inerse %50-50 ye dönerim.
Bu atraksiyonları yapıyoruz ama bes hesabım %50 büyümüş yıl başına göre..hiç bir ey yapmadan %100 vga takılsam yine %50 artacakmış..gerçi ben getiri kadar riske e de bakıyorum, aynı getiriyi mümkün olan en düük risk ile elde etmek esas başarı bence...bu portföy ile kafam rahat.
2005 den bu yana sistemde olsam da, şirketteyken hiç fon değiikliği yapmadım, tabi yerinde saydı hesap(reel olarak)..2016 dan bu yana ağırlıklı altın, bazen likit, bazen hisse fon aldım...9 senede 50 ye katladı portföy...aynı başarıyı 2006-2016 arası da göstersem şimdi miami deki yazlıktan yazıyor olurdum
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri