Originally Posted by
ERSOYDELTA
en büyük YATIRIMCI HATALARI:
#1 : UZUN VADECİ olacam deyip MAL saklamak ve YILLAR sonra pişman olmak unutmayın BORSA reel anlamda 1989dan bu yana ASLA gerçek anlamda KAZANDIRMAMIŞTIR
#2 : SATMAYI bilememek yeri gelince AZ az satacaksın ben ASLA bastır sat demiyorum bakın inceleyin dediklerimi KADEMELİ az az SATIN diyorum
ÖZELLİKLE fiyat adımları 0,01 TL olan hisselerde GEREKİRSE kademede 10 LOT 10 LOT satacaksın ama ÇOK emir verceksin.
#3 : DOLAR bazlı grafikleri PAYLAŞTIM biraz dolar bazlı BAKMAYI bileceksin DOLARI olan bu SEVİYEDEN mi girer BORSAya
YOKSA 6000 endekstenmi )___???? dolar bazlı endeks 11 000 i bekliyorum ben..ve DOLARI 6 TL üstünü bekliyorum
BUNLAR olmadan HER ÇIKIŞ benim için SHORT açmak için KADEMELİ olarak FIRSAT..
#4 : SPEKÜLASYONA karşı koymayı bilmiyorsunuz ...adamın birisi SANA 10 TL den HALKB satıyor ama GRAFİKLERE bakmadan DALIYORSUN...adam ise ELİNİ sana BOŞALTIYOR ,,yani senin ELİNE veriyor HABERİN olmuyor..(HALKB sadece örnek )
#5 : insan kendisine BAKMAYI bilmiyor az biraz kitap okuyun açın biraz RAdyo 97.4 dinleyin en azından size faydalı bir akıl alırsınız.
#6 : şuan TERS yönlü işlemler ile para kazanma zamanı ama ACELE etmeden mesela ingilterede TRADER olan arkadaşlar şuan KADEMELİ ons ALTIN topluyor düştükçe
KISACASI "OLDUğu noktaya DEĞİL olacağı noktaya ATEŞ edeceksin"
#7 : varsa bilgisini PAYLAŞACAK buyursun GELSİN sözde VATANDAŞI koruyacak insanlar varsa buyursun gelsin FİKİRLERİNİ GRAFİKLER İLE destekleyip BENİM gibi SUnacaksa beklerim..ama işi KARALAMAYA vuracaklarsa ve ELLE tutulacak en ufak bİR DELİL sunmayıp AMAÇLARI sadece
FİTNELİK sokmaksa aynı satanist üyeler gibi..hiç gelmeyin zaten vatandaşın sizinle GEÇECEK DALGASI var sizi onlara HAVALE ediyorum
şikayet ediniz forumu kirletiyorlar diye.
################################################## ###################
ZAHMET EDİP forumu BAŞTAN sona okuyunuz..
HATTA zahmet edip diğer 3 adet topik sayfamı BAŞTAN sona okuyunuz.
ZAHMET edip SOSYAL medya hesaplarınızda EKRAN görüntülerini ve LİNKLERİ paylaşınız
Yer İmleri