Sayfa 48/415 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 3314 madde; 377 - 384 arası.

Konu: MAALT - Marmaris Altınyunus

emrcgty Guest
    Geçen sene bu hareketleri 12-14 arasi epey yapmisti ki o zamanlar işler daha belirsizdi...simde 18-20 arasi buna benzer hareketler var...bilerekmi yapiliyo yoksa tesadufmu tahtanin sahibi varmi bilmiyorum....guzel haberler gelsede artik 20 leri geçsek....
    Sayin cefri gecen hafta tabana 24 bin lot yazacagini belirtmisti ona ragmen iyi durduk...alici vardi mal vermek istese tabana gotururdu herhalde....
    Bende kararsizim aslinda cikma niyetim var...ama yaklasik 20 ay oldu bekliyorum sonuna geldik artik....dava bir an once bitsene onumuze baksak....

emrcgty Guest
    Sayin tudor yukari cizseydi pisman olurdum oralardanda girmezdim demis....12-14 arasinda gidip gelirkende bu durumda olan arkadaslar oldu bir cogu kagidi verdi...bu seviyelerdende girmiyolar....bakalim gene ayni hareketi yapacakmi....

3. Pişman olurdum çünkü yıllarca bu kâğıtta kaldım 8 leri gördüm büyük zararla.bu kayıp yılların karşılığını ufak karla çıkmakta çok kötü olurdu neyse ki maaltin hareketlerini tanidigim için ve birazda şansla trade yaptim.yine çıkarsada trade ı düşünürüm

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bugün biraz almayı denedim az miktarda aldım fakat alana kadar canım çıktı kademeler boş nereye yazarsanız 10 kademe yukarı çekiyor tahtayı hemen geneldede kademelerde 25 lot bırakıyor satmak gibi derdi yok tahtayı buralarda tutmak istiyolar yüklü alım yapmak neredeyse imkansız bakalım önümüzdeki günlerde ne yapacak

5. Bendede derinlikli ekran var. fakat Nasıl alamadın yüklü miktarda anlamadım. Çünkü satış kademesinde 2001 ve 600 lotlari gördüm hatta uzun bir süre tuttu

6. 17.9 ve 18.1 aralığında almaya çalıştım yukarılarda varsa bilmiyorum

7. İşte alım fırsatı

8. Herkese mutlu huzurlu bayramlar

Sayfa 48/415 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •