Sayfa 48/948 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 377 - 384 arası.

Konu: Viop XXXVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. yok mu cortlayan tarihi zirvede? 2029 dan 2 lot short açtım anısı olsun diye.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    yok mu cortlayan tarihi zirvede? 2029 dan 2 lot short açtım anısı olsun diye.
    Yazmaz olaydım dakkasında bizim cetonları yuttu bu ne dayu... 3 tane daha attım 5 lot bakalım ne edecek iblis.

3. şeye nasıl furdum levyeyi bi anda tepetaklak oldu 12,93 ayı bey diyecek şey
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

4. Dolarda 13 bandı sıktı ama olmazki nerdeyse 2 gün olacak 13 leri deviremedik.

5. Reise güven canını sıkma arada yataylar olsun biz de para kazanalım.
     Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Dolarda 13 bandı sıktı ama olmazki nerdeyse 2 gün olacak 13 leri deviremedik.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. bae şeysi şeyleri yüklenmiş geliyo şimdi şey düşünsün

7.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    bae şeysi şeyleri yüklenmiş geliyo şimdi şey düşünsün
    Yüklenip gelmiş olsaydı dolara sert basarlardı. Adam karşısında can çekişen birini bulmuş. Kolay para verir mi?

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yüklenip gelmiş olsaydı dolara sert basarlardı. Adam karşısında can çekişen birini bulmuş. Kolay para verir mi? Daha devlete ait şirketler var. İsimlerini buraya yazmayayım. Yaptıklarım , yapacaklarımın teminatıdır derler. . Satmayız gene inşallah birşeyler
    İMF eskiden ne diyordu devalüasyon yapın kamu yatırımlarını kısın vergileri arttırın faizleri arttırırn veee özelleştirme yapın yani satcaz bişeyler yoksa boğazda balık yemeye gelmiyordum sanırsam galiba

Sayfa 48/948 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •