Sayfa 48/990 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 377 - 384 arası.

Konu: Viop XLVII

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    VİOB,ASLA YAPMAYIN...

Bunu ara ara yazıyorum.İnsani bir görev olarak.16 yıl viobda çok aktif işlem yaptım. Günde 2.000 kontrat yaptığım oldu (Buraya bazen yapıştırdım) .Bir ayda araba parası kazandım-kaybettim.Her türlü sistemi,algoritmayı ,ortalamayı,fiboyu,metastocku vs...denedim,yaptım -kulllandım...günde 16 saat uğraştım...Bu uzun zamanda geriye 1-2 kişi kaldı.Onlarca arkadaş battı.Ben de geçmişte battım.GEÇEN YILLAR ve SIKINTILI ZAMANLAR bakiye kaldı.

Hedge vs. diyen ve başaran 1-2 arkadaş vardır.Ama bunu yapan ve başaran sadece 1-2 kişi tanıdım.VİOB a bulaşınca yani kumarhaneye girince iradeyi kontrol etmek ve çarpılmamak mümkün değil.VİOB olunca ky. %99 u salt poz. açar ve batar.

Hedge işinde de sistem vardır.Sistemin iyi çalışması çok önemlidir..ve yine orada da asıl kazancı sağlayan hisselerdir.Hedgede de rahat olamazsınız.Ani bir gelişmede yüklü ters poz. kalırsanız, TÜM RAHATINIZ KAÇAR.

Eğer VİOB yerine sağlam 6-10 hisse seçip bekleseydim, HER AÇIDAN ÇOK DAHA KAZAÇLI ÇIKARDIM..
    İmza atarım......malesef.....büyük para buraya hükmediyor....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Bu piyasada batık olmamak imkansız zaten.Bende batığım.Bunu geçmiş gönderilerimde belirtmiştim.Adamlar tezgahın kralını kurdu.Önceden devasa yabancı fonlar tarafından çarpılırdık şimdi sizin badem dediğiniz gurup çarpıyor sürekli.Ve bunlar içeriden bilgi alıp yapıyorlar bunu .Dolayısı ile hiç bir teknik ve temel analizin işleme olasılığı yok.

Gundi de gelip sabah akşam tar tar tar fışkırıyor desin anca.Arkadaş pandemi ile yatırımcıların psikolojilerini bozdular.Uçak kalmıyordu evimizden dışarı çıkamıyorduk.Beton fiyatları uçarken biz para piyasalarında hapsolmuştuk.Sonra birden roketlediler.Kim kaldı ki içerde.Büyük bir çoğunluk gayrimenkul ve arabaya kaçtı ki bunlar en hasarsız atlatanlar.Burda kalanlar dolar bazında yerle yeksan oldular.Benim bir milyon doların üzerinde portföyüm vardı .Elde kalan kuş kadar bir miktar.

Mafya nın kol gezdiği milletin tüik ve çeşitli kurumlarla paralarına çöküldüğü bir dönemde çarpılmamak mümkün mü?
    1400 DEN 5600 E bağıra bağıra giden bir borsa da 1 milyon dan elinde kuş kadar bi miktar kaldı ise
    Bunun suçlusu nu burada arama
    Hele hele gelip bana hiç laf çakma..
    Burada 1 senedir en azılığı BOĞA bendim..

Dolar bazlı gidemedi falan filan da cart curt..
    Bir sayfa geride arkadaş yazmış

2 dolarlık KCHOL şu an 4.20 dolar..
    Ve tahta açık..

Hani borsanın önüne eşek bağlasan kazanırdık dönemindeyiz..
    Çevremde bırakın hangi sektörde olduğunu ne ürettiğini falan adını telaffuz edemeyen hisselere sahip elemanlar parayı double triple yaptı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,130
    Blog Entries
    1
    Batan kişi herkesi batık zannediyor.

Hayır sen yapamadın sadece.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4. PİCASSO TABLOSU GİBİ...

Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,130
    Blog Entries
    1
    Yine viob da yapamayan herkes yapamaz zannediyor.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6. Gundi içinde olmadığın enstrümanın roketlemesi anlamsız diyorum.Elbette 10 işlemden 2 si kazanan olacaktır.Bizde kazanıyoruz batığız diye hep düşeş değil elbette.Önemli olan sonuç.Ben bir milyon dolar ile fabrika satın alabiliyordum Şimdi Alaçatıda iyi bir yazlık belki alırsın.

Şu arkadaşım kazandı muhabbetini bırak sen koy bakalım 2 yıl önceki portföyünle şimdiki portföyünü boyunun ölçüsünü alalım.Sana Akçay defalarca söyledi dekont yayınla diye .Var mı reel işlemin yok.E ne anlatıyorsun o yüz kat çıktı bu beşbin kat gitti diye.Sen paranı ikiye katladın mı ondan haber ver

7.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Gundi içinde olmadığın enstrümanın roketlemesi anlamsız diyorum.Elbette 10 işlemden 2 si kazanan olacaktır.Bizde kazanıyoruz batığız diye hep düşeş değil elbette.Önemli olan sonuç.Ben bir milyon dolar ile fabrika satın alabiliyordum Şimdi Alaçatıda iyi bir yazlık belki alırsın.

Şu arkadaşım kazandı muhabbetini bırak sen koy bakalım 2 yıl önceki portföyünle şimdiki portföyünü boyunun ölçüsünü alalım.Sana Akçay defalarca söyledi dekont yayınla diye .Var mı reel işlemin yok.E ne anlatıyorsun o yüz kat çıktı bu beşbin kat gitti diye.Sen paranı ikiye katladın mı ondan haber ver
    Yazdıkların manasız..Ne dediğin belli değil
    1 milyon dolarım vardı kuş kadar kaldı dedin..
    Şimdi de fabrika alaçatı yazlık diyorsun..
    Reel de mi kaybettin fırsat maliyetinden mi kaybettin nerede neyi kaybettin de kuş kadar.
    1milyon doları 5 ettin de yine mi beğenmiyorsun..
    1 milyon doları 300.000 dolar mı düşürdün..Nedir?

Roketlemeyen enstrüman göster bakalım yorum yapalım.
    Eşek bağlayan kazandı diyorum 10 işlemden 2 si diyorsun..

Ben anlamadım seni.Anlayan beri gelsin.

Sayfa 48/990 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •