Sayfa 48/1078 İlkİlk ... 38464748495058981485481048 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 377 - 384 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Şu anda evde değilim. O nedenle grafiklere yorum yapamayacağım. Bir süre böyle etmenizi rica ediyorum. Düzeltmeye çalışacağım

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayın T/A ellerinize ve emeğinize sağlık.
    Allah size sağlık, mutluluk, bereket ve huzuru daim kılsın.
    Hakkınızı ödeyemeyiz, gönlümüzdesiniz...

Bugün sağlık nedeni ile şifa bulmak umudu ile Nevşehir/Kozaklıda Termal Otele geldim. Cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Kaplıca zamanı dışında sizlerle birlikte olmaya gayret edeceğim. Bilgisayarımı yanıma aldım. Geç cevap yazarsam anlayışla karşılayacağızı umuyorum.

Bu gecenin Miraç Kandili olması münasebetiyle tüm herkesin Kandilini en içten dileklerimle kutlarım. Dualarınız kabul olsun. Rabbim hastalara şifa, borçlulara eda nasip etsin. Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bol hayırlı kazançlar dilerim.

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Üstad,
    Hayırlı kandiller dilerim. Geçmiş olsun. Umarım şifa bulursun.

5. Hayırlı kandiller Sn. T/A, Allah şifa versin, Allah tüm hastalara şifa yakınlarına sabır versin inşallah.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

sir Guest
    Mirac Kandiliniz mubarek olsun. sayin T A size ve tum hastalara bu mubarek gece yapilan dualarla Allah (c.c.) sifalar ihsan eylesin.

Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html

8. Ben zaman,zaman hüdai kaplıcasına gidiyorum,Size uygun olan Nevşehir kaplıcasını tercih etmişsiniz Şifanız olur inşallah.

Sayfa 48/1078 İlkİlk ... 38464748495058981485481048 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •