Sayfa 480/1008 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: Vıop LVI

son zamanlarda izlediğim "the killer" ve " acı reçete " var. fena sayılmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BES fonlarına yıl sonu eksik kalan prim tutarını yatıranlar çok oluyor.

Yıl sonuna kadar bir şekilde dolaylı yolsan para girebilir diye düşünüyorum.
    Genelde max. devlet katkısını almak isteyenler para yatırıyor..
    2023 için 140 bin yatırıp 42 bin lira olan max.katkı alınabiliyor.
    Dediğiniz gibi bes e giren para ile hisse fonları ve altın fonları alıyor genelde bilinçli insanlar.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sanırım Enver Çevik ismindeki oyuncu PETKM deki camuka isimli oyuncuya destek için geldi demişlerdi. Ondan sonra düştü. Sonra tekrar yükseldi.

Yeni bir halka arzda onun da payı varmış, oradan gelecek para ile destek atabilir.
    enver, petkimi kaldırmak için halka arzdan gelecek paraya muhtaç biri değil..
    camuka derken cem okullu mu kast ediliyor ? güzel lakap
    Son düzenleme : Ozan Erol; 14-11-2023 saat: 20:26.

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    teb yatırım için petkimiçin rapor yayınladı, sat olan tavsiyesini al yapmış, yüzde 60 upside potential vermiş.. 3.çeyrekte petkim temel karlılık göstergesi olan etilen/nafta makası 70 dolar ortalamada seyretmişti, son 13 yılın en düşük makası.. petkim bu en kötü ortamda bile 3.çeyrekte 2.3 milyar TL favök üreterek piyasa tahminlerini açık ara yenmişti

son 4 haftada etilen nafta/makası 40 dolar dibinden 205 dolara kadar yükseldi, bu makas yükseldikçe pektim de yükselir

bir ay kadar evvel forumdan biri petkim için 30 TL hedef koymuştu, ben de elini korkak alıştırma 30 ne ki, benim hedefim 130 diye ironik bi şey yazmıştım.. o günden beri gün aşırı birileri petkim 130 TL olacakmış nerde falan diye kendilerince karalama yapmaya çalışıyor, memlekette finansal okuryazarlığın yerlerde süründüğünün bir kanıtı, neyin ne olduğunun ayırdına varmaktan acizler, burda yazanların grafik flan koyanların biraz olsun okuduğunu anlama yeteneğine sahip olmasını bekler insan.. acıklı bi durum

ben hayatımda hiç bi zaman hedef fiyat koymam hisseler için, gittiği yere kadar derim, doyduğu/döneceği yeri anlamaya çalışırım sadece.. çünkü bütün fiyatlar aşırılığa savrulmaya mankedir- hem aşağı hem yukarı yönde hem de zaman boyutunda.. yukardaki raporu yazan 33 TL hedef koyan teb yatırımdaki arkadaş, yılsonu bilançosunu gördükten sonra fiyatı tekrar yukarı revize edecektir, research mantığı böyle çalışır.. mesela pektim için 20-25 bandında fiyat hedefleri koyan 3-4 rapor ayınlandı son zaman, hepsi çöp, çünkü daha 2-3 sene evvel 700 dolar olan etilen-nafta makası bu sene 40 dolara düştü, petkim faaliyet karlılığı tamamen bu makasa bağlı, biraz kafası çalışan bi research analyst bunun ekstrem ve geçici bir durum olduğunu düşünmeli ve ona göre bi kar projeksiyonu yapmalıydı

5. Odalarda hep üstü kapalı ve şifreli konuşuluyor ama çok oda var. Diğer odada şu konuşuldu deyince anlaşılıyor.

Geçen isteseler 20 bin yaparlar endeksi ama satılabilecek kadar alıyorlar dendi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Akşam akşam kaşındık
    akşam seansı para vermez dayu... ben 650 den maliyete kapanırım... GB yakmaya değmez yarım poz üçün

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    son zamanlarda izlediğim "the killer" ve " acı reçete " var. fena sayılmaz.

Aynen izledim,fena değil,,

Nexf olanlara wiking gi özellikle tavsiye ederim,ilk çağ orta çağ vsvsv on numara işlemiş ler.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Öyle, böyle, şöyle bilmem ama Nebati varken ülkece daha mutluymuşuz onu anladım
    Adam sanal mutluluk veriyormuş ne güzel...

Sayfa 480/1008 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •