Sayfa 482/704 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon
Arama sonucu : 5625 madde; 3,849 - 3,856 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

2 deplasman kaldı , daha önce de yazdım..
    tirabzon falan hikaye, biri bjk diğeri alanya deplasmanı ; bu iki deplasmandan alınacak sonuçlar önemli..
    bol kazançlar olsun..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2. Trabzon dada puan kaybi garanti diye mal bosaltanlar tekrar dusuk fiyattan almaya calisiyor.oysa malubiyetler sonrasi hemen taban oluyordu.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bir yenilgi ile 40 küsür den 28 lere gelen hissenin bir galibiyet ile benzer hareket yapması gerekir

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Bir yenilgi ile 40 küsür den 28 lere gelen hissenin bir galibiyet ile benzer hareket yapması gerekir

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    34.98 kapadı göztepe maçı öncesi..

5.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    34.98 kapadı göztepe maçı öncesi..
    Savas tspor yenermi acaba diye uzuluyordun. Ne demedim yenememesi supriz olur. Arkadasin biride nasil bu kadar emin konusuyorsun diyordu. Bildigin bisimi var yazmisti. Hocam gec sen su oynadi bu oynadi icerisi disarisini. Ali oldugu surece feneri samp yaptirtmazlar. Burada basarilj olursa ittifakin cumhur adayi olacak adam. Resim buyuk. Topa bakip kafanizi bulandirmayin. Simdi hissemize bakalim. Bir iki hafta guzel gider ins.

6. Hangi ittifakin?

Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Savas tspor yenermi acaba diye uzuluyordun. Ne demedim yenememesi supriz olur. Arkadasin biride nasil bu kadar emin konusuyorsun diyordu. Bildigin bisimi var yazmisti. Hocam gec sen su oynadi bu oynadi icerisi disarisini. Ali oldugu surece feneri samp yaptirtmazlar. Burada basarilj olursa ittifakin cumhur adayi olacak adam. Resim buyuk. Topa bakip kafanizi bulandirmayin. Simdi hissemize bakalim. Bir iki hafta guzel gider ins.
    bu fenerin bu ligde içinden geçemeyeceği takım yok , buna bjk da dahil..
    benim korkum erol buluttu, o da doğruyu buluyor artık..
    büyük resim kursunu kimden alıyorsan bırak ağa..
    sen hiç sabancı veya koç grubundan siyasete gireni gördün mü.?
    siyâset konusunda çok şey yazarım lakin gereği yok , cumaya kadar 40 olur mu ona bakalım biz..

8.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bu fenerin bu ligde içinden geçemeyeceği takım yok , buna bjk da dahil..
    benim korkum erol buluttu, o da doğruyu buluyor artık..
    büyük resim kursunu kimden alıyorsan bırak ağa..
    sen hiç sabancı veya koç grubundan siyasete gireni gördün mü.?
    siyâset konusunda çok şey yazarım lakin gereği yok , cumaya kadar 40 olur mu ona bakalım biz..
    Peki ben sana sunu sorayim. Sen hic sabanci yada koc tan spor kulubunde baskanlik yapani gormusmuydun??!!

Bu Ali efendi soyadini almis. Aile terbiyesi eksik kalmis. Sampiyon olsun sen gor bak nasilda partinin cumhurreisi adayi oluyor. Fenerin tsporu yenme ihtimali yuzde 51 diyirdum ama emindim kafamda. Erol felam degil olay. Ali nin cumhur adayligi sampiyonluk sonrasi yuzde 99 eminim. O bakimdan sampiyon olmasina izin verilmez.

Sayfa 482/704 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •