Reis kongreye geldi
A takýmýný açýklar bugün
Reis kongreye geldi
A takýmýný açýklar bugün
Birçok farklý noktada halkýn eþ zamanlý olarak Ýsrail'e ait askeri araçlarý ele geçirme tahrip etme videolarý var, diðer tarafta da þu þekilde Tel Aviv'de sokak aralarýnda caddelerde ortaya çýkan Filistin askerleri var.(Genel olarak asker dedim, Kassam veya Hamas)
Neye evrilir ki bu durum?
Ýsrail'de geliþmeler bence çok ilginç; otobüs duraðýnda bekleyen sivilleri öldürüyorlar, yolda ilerleyen sivil araçlara rastgele ateþ açýyorlar, sivillerden çöp konteynerlerin içine saklananlar var, ölü ele geçirdikleri askerleri araçlarla Gazze'ye götürüp sergiliyorlar..
Haklý haksýz konusu baþka bir mevzu...
Bu yapýlanlarda amaç ne, hedef ne, ben anlamadým, sanki Ýsrail'e çok sert müdahale için gerekçeler mi yaratýlýyor, yoksa ilk karþýlýktan sonra Ýsrail Suriye'ye mi dalacak, bu bir baþlangýç mý? Veya dün Suriye'de Humus'ta Harp Okulu mezuniyet törenine çok sayýda dronela saldýrýp katliam yapýldý, 112 ölü var sanýrým, bu dünkü saldýrýnýn mý cevabý...
Bir tuhaflýk var bu olaylarda...farklý yani...Ýsrail'deki sivillerin yedek asker olmasý (genelde) nedeniyle sivil sayýlamayacaðýna dair fetvalar servis ediliyor, peþi sýra ayný aðýzla sosyal medyada paylaþým yapanlar da var...Gidiþat fena...sonucu da fena olacak..
Erdoðan: Asgari ücreti 184 liradan 11.400 liraya; en düþük emekli maaþýný 64 liradan 7.500 liraya çýkardýk.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri