Merak etmeyin sıra Akbnk ‘ a da gelecek. 5.02 yi hacimlr gecerse , önü acık. Ben şahsen 4.82 den aldıgım İşctr leri 5.10 da satıp temmettüye bile bulsşmadan Akbnk ve vakbnk a gectim. Sıra bunlarda. Ytd
Merak etmeyin sıra Akbnk ‘ a da gelecek. 5.02 yi hacimlr gecerse , önü acık. Ben şahsen 4.82 den aldıgım İşctr leri 5.10 da satıp temmettüye bile bulsşmadan Akbnk ve vakbnk a gectim. Sıra bunlarda. Ytd
Bende hepsinden yüklü var dünya banka endeksinin kıskanıyorum bizimkiler sürünüyor
Benim temettü hala hesabıma yatmadı normal mi , bankayı arayıp sormalı mıyım .![]()
İs 21
Ak 30
Garan 30
Yapi 18
Hepsi toplami 100 milyar tl etmiyor
Dolasimda kabaca yuzde 40 olsa dokasimda40 milyar tl lik hisse var bunun da yuzde 50 siyabancida desek yabancinin 20 milyar tl lik hissesi var ....
Bankalardaki mevduat buyuklugu 3 trilyondesek bu para. Yuzde 20 civari faizde 600 milyar tl buyuyor bankalarin dolasimda yabanci yabanci dedikleri pay biraz komik degil mi
Yatirim tavsiyesi degildir hesaplar kabaca bakkal hesabi yapilmistir herkes kendi hesabini kendi yapsin ....bana komik geliyor
500 600 milyar mevduat faizi boru degil buyuk para ....bakalim mevduat buyuyor digeri hep kuculmus simdiye kadar yabancinin 530 centi 60 cente dusmus ....yerlinin de paraciklari
Bankalarda gicir gicir buyiyor ....yatirim tavsiyesi degildir
Bankalara geri alim tamamen serbest kalsa o zaman gerçek değerini bulur. Temettü ve geri alım ilaç olur. YTD
Bu yıl içinde eninde sonunda BDDK bu kararı acıklayacak. JP Morganın& BOFA ‘ nın olumsuz Raporlarının cıkmaya başlaması beni sevindiriyor. Arkasından ciddi bir ALIM gelecekki; Yerliler ucuza satsın istiyorlar. Ben YILLARDIR BU FİLMİ İZLEDİM. Bankalar dan umudumu kesmiştim, ama bu Raporları görünce almaya başladım. Ytd
Bankacılık endeksi daha ne kadar ucuz olacak.8 yıldır %85 değer kaybetmiş banka fiyatlamaları var. Yabancı bu kadar zararla çıkmayı göze aldıysa, yakın zamanda asla gelmeyecektir. Fikrimce gelmek için değil, tamamen çıkmak için fırsat kolluyorlar. Gelecekle ilgili öngörü yapabilmek imkansız. Bankacılık büyük ihtimalle bu aralarda gezecek. Merak ettiğim dışarıda bir kriz oluşursa bu bankacılık endeksinin düşeceği yer daha var mı? Yoksa buralarda dip oluştu denebilir mi?
Yer İmleri