Sayfa 484/534 İlkİlk ... 384434474482483484485486494 ... SonSon
Arama sonucu : 4272 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1. O zaman aracı kurum batışları olabilir, diyelim bloke koyduk tamam, kendimiz rahat alış satış yapabilir miyiz, hızlı eskisi gibi, yoksa her seferinde bloke mı kaldırmalıyız

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    O zaman aracı kurum batışları olabilir, diyelim bloke koyduk tamam, kendimiz rahat alış satış yapabilir miyiz, hızlı eskisi gibi, yoksa her seferinde bloke mı kaldırmalıyız
    Önce blokeyi kaldıracaksınız, sonra T+2 de satış yapılabiliyor...Maalesef böyle de bir sıkıntı var..fiyatı beğendiğin an satamıyorsun...
    ...

3.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Önce blokeyi kaldıracaksınız, sonra T+2 de satış yapılabiliyor...Maalesef böyle de bir sıkıntı var..fiyatı beğendiğin an satamıyorsun...
    O zaman maalesef olmaz, bırakın günü dakikaların önemli olduğu bir alandayız sayın Loruhlano..
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Ahmet Nazif efendi, hisse fiyatını eksiye çekerek bilanço kutlaması yapmaya karar verdi....

...

Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Hisse sahibi tarafından Takasbanka Bloke konulmadığı zaman, o hisselere yapılan işlemler konusunda keşke hisse sahibinin haberi olabilse, mail, SMS asla önemli değil....Hisse sahibinin ruhu bile duymuyor...

Açığa konu edilmiş hisse, kişinin hesabında görünmeye devam eder mi / etmez mi ?

Benim aracı kurum, yatırım finansman geçmişte bir kaç hissede bana “ödünç vermek istermisiniz”
    ücreti de şu kadardır bu kadardır diye; genelde hissede yükseliş yönünde bir yoğunluk olduğu zamanlarda..

Ben de genelde “hayır!” demişimdir tabii ki..

Uzun zamandır da, böyle bir soruya muhatap olmadım ama ???

Al-sat tut değildir.

6. Adam fiyatı 5.31 de tutuyor, way pislik way kimse,

7. Ahlaksız hırsız.......

Alıntı Originally Posted by tekkkci Yazıyı Oku
    Ahlaksız hırsız.......
    Bilakis tebrik ve takdirlerimi şey ederim.
    Bazı şeyler kolay olunmuyor!.

NOT; ANZ efendi, bir yerlerini de yırtsan nafile..
    Ortağız😄

Al-sat tut değildir.

Sayfa 484/534 İlkİlk ... 384434474482483484485486494 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •