Sayfa 485/1012 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Tcmb nin faiz artirmasi icin bir neden yok. Tcmb sadece kura bakarak faiz karari alamaz. Ekonomi denge isidir. Simdi bu faiz artirimini yapsa ekonomiyi sogutur. Indirim yaparsa isindirir. O yuzden yapmasi gereken sey hicbir sey yapmamaktir.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bahçeliye bu kadar muhtaç olan hökümet bu ekonomik kriz altında girilen seçime ait anket sonuçlarının içi açıcı olmadığını görüyor olmalı.
    Dışta pek umut kalmayınca geziyi tozlu raflardan indiriyorlar.

Elini fazla belli ediyor bana göre.

Muhalefet hayati bir hata yapmazsa hükemetin işi bu kez zor gibi.

Seçim sonuçları bu minvalde çıkarsa dolar başını tekrar kaldırabilir.
    Evet akp icin zor bir donemec ve eli acik ama muhalefetin birlik olacagini sanmam.

Ornegin dun hdp buyuksehirlerde chp iyi parti adaylarini destekleriz dedi ve bence dogru olanda bu ama iyi parti buna yanasmaz. Hdp nin varligi milleyetci secmeni rahatsiz ediyor ve cumhur ittifaki bunu koz olarak kullaniyor.

Ben bu secimlerde de bir seylerin degisecegini dusunmuyorum. Zaten degismesin. Ulke iyice ekonomik olarak dar bogaza girsin belki o zaman anlarlar. Maalesef ben boyle dusunuyorum.

Bu baskanlik sisteminin aslinda bu ulke icin hic uygun olmadigini bu halk en feci sekilde anlamali ve bir daha boyle bir karar vermemeli.

Adamin yetkileri padisahta yoktu. Sistemi bir kisinin uzerine insa ediyorlar. Gun gelir bir deli adam gelir o koltuga ve cok ciddi zarar verecek kararlar alabilir.

Bakalim asgari ucrette ne karar alacaklar. Tasarruflar paradoksundan yola cikarak ben olsam 2000 tl veririm. Cunku o para yine tuketime gidecek ve ekonomi buyuyecek. Eger reel sektor zor duruma dusmesin deyip ortalamanin altinda bir zam yaparlarsa bu kez asgari ucretlini alim gucu daha da dusecegi icin orta uzun vadede bu yine ekonomiye zarar verecek.

4. Son iki ayda diğer gelişen piyasa ekonomilerinden olumlu yönde ayrışan Türkiye’nin hafta başından beri olumsuz etkileniyor olmasının tek sebebi yatırıcıların @Merkez_Bankasi güvenilirliğine olan inancının sarsılması oldu.

“Trust comes on foot, but leaves on horseback†doğrulandı.@ibrahimturhan
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    06 Aralık Perşembe 14:32 YABANCILAR 30 KASIM HAFTASINDA 102,8 MN DOLARLIK HİSSE ALDI, 20,1 MN DOLARLIK DİBS SATTI
    bu haberi yorumlamak isteyen var mı? ne anlama geliyor? ne çıkarabiliriz?
    ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

6. Bence borsa dip çalışması yapıyor...90.000-100.000 aralığında...Yavaş yavaş alıyorlar düşüşlerde yatayda alt kademe pasiflerden...

anlamına geliyor...

7.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Bence borsa dip çalışması yapıyor...90.000-100.000 aralığında...Yavaş yavaş alıyorlar düşüşlerde yatayda alt kademe pasiflerden...

anlamına geliyor...
     Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    bu haberi yorumlamak isteyen var mı? ne anlama geliyor? ne çıkarabiliriz?
    30 Kasım da MSCI endeksinden çıkarılan bazı hisseler el değiştirdi. Bu da yabancı alımı gibi yansıyor. Ytd.
    Son düzenleme : kafkaf; 06-12-2018 saat: 17:40.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. Son gunlerde otomobil konularinin uzerine birsey denk geldi bugun.

Isletme sahibiyim ama cok sukur mtv haric tek vergi borcum yok.Mtv leride faiz ciddi binmediginden araclarimi satmadan satmaya oderim genelde.
    Bugun binek aracimin 3 tane mtv si icin takipli olduguna dair ve icra asamasina gecilecegine dair tebligat geldi.

Muhasebecim aradi onlarin sisteme de dusmus benim bu 3 mtv borcum.Dedigine gore devlet vergi kdv ivir zivir tum alacaklari vadesi gectigi anda takipli moduna getirip ardindan ehaciz uygulamaya baslamis.
    Senin yine iyi 1500 lira dedi.Baktiklari mukelleflerin cogunun sahsi hesaplari bile blokeli durumdaymis vergi alacaklari yuzunden.

Sayfa 485/1012 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •