Sayfa 487/990 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Tas.diom toprak diom bu yil
    Başgan altın dedi, sen taş toprak diyon
    Birleştirirsek İstanbul çıkıyor.
    Taşı toprağı altın
    İşci abi biz ne zaman fakirlikten kurtulacaz
    Hamdım Piştim Yandım

2. akbank bilançosuna son 10 gün..
    önümüzdeki hafta yüzde 25 bi atak yapacak,
    maaşallah akkıza, allah nazardan saklasın

3. Borsa
    İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve
    6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında,
    piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle Sasa Polyester Sanayi A.Ş. (SASA.E) payında 23/01/2023 tarihinden
    itibaren 1 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "Emir
    İptalinin, Emir Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması" tedbirleri
    uygulanacaktır.

__________________________________________________ _

Borsa
    İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve
    6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında,
    piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle Hektaş Ticaret T.A.Ş. (HEKTS.E) payında 23/01/2023 tarihinden
    itibaren 1 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "Emir
    İptalinin, Emir Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması" tedbirleri
    uygulanacaktır.

Tedbirlerin
    uygulanacağı son tarih 22/02/2023'tür.

4. ENKAI'yı BIST30 a sokacaklar muhtemelen, 30 milyon lot MKK'ya kayıt edilmiş,

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Dolares çözülecek gibin duru...

Tarikatın şeyhi Bi konuştu.
    Pramidi bozdu..
    Günahını affettirememiş anlaşılan..
    Dönen tekere çomağı sokan hançeri yer
    Hamili yakini olsa bile..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. Yerli özel mevduat bankaları dövizde eksi pozisyona geçmiş. 3 ayda 40 milyar tl den eksi 2 milyar TL'ye geçilmiş.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında, piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle Sasa Polyester Sanayi A.Ş. (SASA.E) payında 23/01/2023 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "Emir İptalinin, Emir Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması" tedbirleri uygulanacaktır.

bundan aylar yıllar sonra insanlar bu grafiklere bakıp benzerlikleri anlamaya çalışacaklar. o zaman kimse sasa hekts vs endekste olduğunu bile bilmeyecek. kaldı ki bu haberlerden hiç haberleri olmayacak.

neyse biz işimize bakalım.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 487/990 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •