Ya kardeş bizimle dalgamı geçiyorsun yoksa ciddimisin.
Hayır yani ben aynı haberleri 90 lardan bu yana sürekli okuyorumda. Ne hikmetse hep 10-15 sene sonra dünyanın en büyük ekonomisi olacağımız söylenir durur.
Peki doları düşüren yaptığımız sanayi devrimimiydi yoksa damadın istifası ve söz dinlemeyen MB başkanını hukuksuzca görevinden alıp yerine atanan söz dinleyen, hükümet ten aldığı talimatlar ile para piyasasına yön vermeye çalışan MB başkanın görevden alınıp yerine söz dinlemediği için görevden aldığımız MB başkanının para politikalarına döneceğine inanılan yeni bir MB başkanı atanması mı
Evet sence sanayi devrimi yapmış olmamız, yada asfalt devrimi
bir muhalif olarak yapılan yatırımlara karşı değilim...osman gazi köprüsüne de, çanakkale köprüsüne de, yeni istanbul hava limanına da, şehir hastanelerine de ve diğerlerine de...beni bunlarla ilgili rahatsız eden hep aynı yandaş müteahhitlere verilmesi ve geçiş garantisi, yolcu garantisi, hasta garantisi gibi saçmalıklar...yoksa o yollar köprüler bugün için fazla gibi görünse de ileride bize lazım olacak...
Dönmez: "Bugün Kanuni'yi Zonguldak Filyos Limanı'na yolcu edeceğiz.
MÜJDE ARamaya gerek yok.zaten biz MÜJDE ile büyümüş bir nesiliz.
yok 2 anahtar,yok 500 günde ekonomi uçacak
en sonunda GAZ İLE UÇMAK...
Dünyada bir başka ülke daha gösterin ki
devletin açıkladığı bütün rakamları yalan olsun
faizi 10 dan 24 e oradan 8 oradan 15 e 2 sene içinde inip çıksın..
parası 3.70 den 7.20 e...oradan 5.11 oradan 6.24 oradan 5.45 oradan 8.50 oradan 7.60 a inip çıksın..
Hani veriyi datayı rakamı kıstas alıp yatırım yapacaksın..
Yatırımın matematiğini planladığın an veri olarak kullandığın rakamlar tamamen yalan oluyor..
20 kasım burada doları bilen var mı..
7.30 da olabilir 8.8 de..
Ama ben eur/usd kurunu sana 3 aşşa 5 yukarı söyleyebiliri..1.17 ile 1.19 arası bişi olacak..
Yer İmleri