Sayfa 489/1005 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: Viop L

Muharrem İNCE'nin o fotoları ne yahu??

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Yeğenim özel okulda okuyor.Tabi çocuklarda siyasete bulaşmışlar...Evden haber veriyorlar..

Babası esnaf olan,galerici,müteahhit vs...bunların hepsi AKP yi destekliyormuş..Onlar giderse babamın işi azalır vs...diyorlarmış..

Ama sabit ücretliler Muhalefeti destekliyor..Kimse bana son MODELLE esnaf zarar atti demesin..ESNAF, ENAG GİBİ zam yaptı..%120 ama sabit ücretli %50 aldı(tuik)..esnaf krallar gibi...Ha kıyıda köşede kalan esnafa demiyorum..

Bunu 2 yıl yaparsan nufusun en zengin %20 sinin pastadan aldığı pay artar..zaten rakamlar bunu söyledi...
    Mükemmel yorum etrafımda çok memur var hepsi bitik durumda sabit ücretliler ölsün zengin daha zengin olsun modunda yönetilen bir ülkede eğitim, sağlık vb kamu hizmetlerin iyi olması ne kadar mümkün..Kamu işçileri ile memurlar arası bile uçurum var okuldaki paspas çeken hizmetli öğretmenden yüksek maaş alırsa. Hastanedeki temizlikçi hemşireler fazla alırsa işler ona göre olur..

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bir iki tane göndersene görmedim.

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    incenin seçimi ikinci tura bırakamayacağı, oylarının eridiği görülünce 2-3 gündür Sinan Oğan'ın aktif paylaşımlara başlaması bana şimdide onun seçimi 2.tura bırakmak için öne çıkarıldığı algısı yarattı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. Bizim ülkemizde bu seçim zamanları çıkan ifsalar iğrenç. Milimetrik hesaplar yapılıyor lanet olsun. Halkın kafasını degistirmedikten donra "ki okumuşu bile cahil ben dahil" siyasetçi değiştirsen ne olur. bir çoban gelir diğeri gider. Bu ülkeden cacık olmaz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Bir iki tane göndersene görmedim.
    https://twitter.com/Ali_Yesilda/stat...38003184971778

ayağındaki bene bakmalı

istihbarattan bir grup cevheri ve yeşildağı kullanıyormuş.. kimbilir daha neler neler var??

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    incenin seçimi ikinci tura bırakamayacağı, oylarının eridiği görülünce 2-3 gündür Sinan Oğan'ın aktif paylaşımlara başlaması bana şimdide onun seçimi 2.tura bırakmak için öne çıkarıldığı algısı yarattı.
    kalırsa ne olacak abi?
    insanlar 15 gün sonra bir oy daha verecek.
    mayışlara belki zam gelir falan.
    çok da bişi olmaz.
    seçmen kararını vermiştir artık şu saatten sonra karar değişmez.
    anketçiler nasıl hala kararsız buluyor bilmiyorum.
    benim etrafımda kararsız kimse yok sizin etrafınızda var mı?

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bizim ülkemizde bu seçim zamanları çıkan ifsalar iğrenç. Milimetrik hesaplar yapılıyor lanet olsun. Halkın kafasını degistirmedikten donra "ki okumuşu bile cahil ben dahil" siyasetçi değiştirsen ne olur. bir çoban gelir diğeri gider. Bu ülkeden cacık olmaz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bence millet ittifakı seçimi kazanırsa seçim kanununu değiştirmesi lazım mutlaka. çifte vatandaşlar, Türkiye'de yılda 6 aydan daha kısa bulunanlar oy kullanamamalı, vatandaşlık alanlar minimum 5 yıl oy kullanamamalı.
    illerin vekil sayıları da bence tek başına nüfusa göre değil nüfus+ülke ekonomisindeki sıralamasına göre olmalı.o şehirden vekil çıkan kişi de şehrinin vekil sayısını yani temsil gücünü yükseltmek için seçim bölgesinin ekonomisini büyütmek için çalışmalı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 489/1005 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •