Sayfa 489/919 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon
Arama sonucu : 7348 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1. 2 hafta once dedik.kardesm asla ckarmazlar mali vermsler bir kere yukardan 7 liradan 3 liraya inen hisseden hayr gelmez demistm 2.26 yi gòrüüp tekrar 3.30 a cktgnda heveslenmeyn mal satp bu sefer 1.50 lere indrmek icin ckaryolar demistm millet hemen brut takasta daha rahat ckar deyip sacma sapan yorum yazmslardi alakasi yok dedim ckmaz mal satyolar gdyor gibi gosteriyolar 1.40 1.20 lere kisa sürede indrcekler ama yukari asagi yaparak size mal yedirerek yarn oburgun yine 1.80 getrp 2.20 yaoarlar sizde gdyor sanrsnz yine mal satp bu sefer 1.50 olur cksa gectgnde gidecek sanmayn mal yedryolardr uzak durun kacmaya bakn en az 2 sene 1.50 0.80 kurus toplayacaklar onumzdeki gunlerde bataklt bu hisse artk

2. Spk sen kime neye hizmet ediyorsun Allah belani versin senin 6 liradan 2 liraya getirdin ky yi cok guzel duzdurdun int yasagi koydun ky korumak icinmi bence ky duzulurken koruyucu kullanilmasi icin yaptin senin basininda baskanininda

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. yi 500 ümü yi ben gene kazanırım

4.  Alıntı Originally Posted by TeKSEN Yazıyı Oku
    Spk sen kime neye hizmet ediyorsun Allah belani versin senin 6 liradan 2 liraya getirdin ky yi cok guzel duzdurdun int yasagi koydun ky korumak icinmi bence ky duzulurken koruyucu kullanilmasi icin yaptin senin basininda baskanininda

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada bazi yalakalar var spk yi koruyor ben dyor bunlar patronla is birligi yapp brut takas yapyolar şuna emin olun egerki patron mal satmasaydi spk brut takas vermezdi pattrondan onay alip oyle brut takas spk haindr rusvetcdr bunu halaanlyamadnz

5. zonguldak maden de calışan adam 1 ay çalışmış 500 tl kazanmış pavyona gitmiş dansöz oynarken para yatıştırıyormuş
    --- ye 500 ümü ye ben gene kazanırım diyormuş onun gibi rıza dansöz gibi oynuyor milletin kazandığını alıyor

6.  Alıntı Originally Posted by Nurundan85 Yazıyı Oku
    Burada bazi yalakalar var spk yi koruyor ben dyor bunlar patronla is birligi yapp brut takas yapyolar şuna emin olun egerki patron mal satmasaydi spk brut takas vermezdi pattrondan onay alip oyle brut takas spk haindr rusvetcdr bunu halaanlyamadnz
    takaslarda patronun mal satışı yok aksine alışı var bir tek salı günü satışı var o da kağıt yukarı gidiyor diye aşağıya düşürdü dün mal aldı

7. teknik olarak 1,56 e gelmesi lazım bu gün yarın gösterirler haftaya yataya bağlar sonra yukarıya benim için satmadıktan sonra zarar ha 1 tl ha 10 tl zararına satış yapmam kim ne derse desin

8. CEMAS - Cemas Döküm

karın ağrısının bitmesine az kaldı ama ky döküldü. almak için cesaret lazım. o da yok. enteresan seanslar başlayacak yakında

Sent from my iPad using hisse.net

Sayfa 489/919 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •