Sayfa 49/531 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 385 - 392 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Yeni İş İlişkisi
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : 17.11.2020, 05.01.2021
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği : Müşteri (Customer)
    Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı : Elmak Kontrol Sistemleri San. ve Tic. A.Ş.
    Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satıla
    n Mal Maliyeti İçindeki Payı : -
    Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı : -
    İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih : 2021-02-08
    Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları : -
    Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi : -
    Açıklamalar
    Açıklama
    Şirketimizin devam eden işleri arasında yer alan, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı Uzatması Projesi, Kirazlı-Bakırköy
    İDOMetro Hattı Uzatması Projesi ve Ataköy-İkitelli Metro Hattı Projelerinin, Scada kapsamındaki elektrik işlerine
    ilişkin340.000 Euro+KDV tutarındaki teklifimizin kabul edildiği İşveren Elmak Kontrol Sistemleri San. ve Tic. A.Ş.
    tarafındanŞirketimize bildirilmiştir. İşveren ile sözleşme görüşmelerine başlanmıştır.İşin 720 günde bitirilmesi
    planlanmaktadır.Sözleşmegörüşmelerinin olumlu ya da olumsuz şekilde tamamlanması sonrasında gerekli açıklamalar
    yatırımcılarımızve kamuoyu ile paylaşılacaktır.Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.

son sattığım iki hisse orge, kafein
    şimdilik durum berbat.
    çabuk gönder şu değerlemeyi
    sattığım hisseye karşı eksiye geçince hiç iyi hissetmiyorm.

3. Bende dün parkmeden aldım ama ortalama 6.14 gibi oldu pek hoş olmadı kapanışa göre bu kağıdı 5.98 , 6 15 arasında bu kaçıncı gidiş gelişi anlamadım ilginç.Turgay Ciner artvinlidir , Taksim'de oto yedekparca işinden başlamış almayadan Mercedes getirerek gelişmiş tır Her devirde karanlıklar prensi gibi dolaşan Hüsamettin Özkan'ın kızıyla evlidir , yaşı da kayinpederine yakın Habertürk show TV nin sahibi , aslında arkada Ömer Lütfü Topal I öldürttügiu veya dahli olduğu iddiası var, Havaş I almasına engel olunan Topal yerine havaşı Turgay Ciner aldi ve uyuşturucu işinden şayiasi söz konusu , doğru mu bilmem ama 5 parasizken bu hale geldi bence kesin doğru olan hiçbir işinde basarisiz veya az karla masadan kalkacak biri değil bir iş yapiyorsa kari mutlaka yüksektir , yukaridakiler internet iddiası doğru olur olmaz bilmem söylenti bana ait değil ama uzun zamandir duyduğum şeyler .
    Bu arada kuluçka nerede epeydir yok .

Çıkamıyorum işin içinden
    tavan kapadığı hafta sonu hisseyi tavandan alabilrsem ne ala diyerek pazartesiyi beklemiştim
    hissede malvarlığına dayalı olarak yeni bir şey yok
    o saha hep vardı
    benim hisseyi alma kararım cinerin artık o sahayı aktif hale getirecek adımları atacağına dair beklentimdir
    yeniden değerelme baş vurusunu ona yorduğumu yazmıştım, (santralin kurulumuna başlamak için)
    (bilgi değil düşünce)
    o sahanın buharlaşıp uçacak hali yok
    beklerken çok fırsatlar kaçabilir.
    1 hafta sadece 1 hafta bana pahalıya patladı.
    Son düzenleme : koçari; 09-02-2021 saat: 09:09.

6.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    https://twitter.com/FARKLIDUSUN07/st...5805313/photo/

madem bu sefer teknik öncü gösterge oldu ben bu çizimi beğendim
    39'u kırması için bollingerin daralmasını bekleyeceğiz.

prkme başlığında yazılanlara göre yeniden değerlemeyi bilançodan önce göndermeleri lazıım öyle söylediklerini yazmışlardı
    artık x yeniden değerleme firmasıyla anlaştık haberinin düşmesi gerek
    vakit daraldı.

ben forumda hisse başlıklarında yazan çizenlerin %95 üzeri oranda samimiyetle yazdıklarına inanıyorum
    (bilmemek yanlış bilmek başka şey)
    çok çok azdır art niyetliler.
    zaten kendilerini belli ederler!
    forum cin gibi insanlarla dolu, yalan dolan yazanı doğduklarına pişman ederler.
    Kömür fiyatları verdikleri yanıtları inceledim bu kaloride tonu 120 TL kilosu 12 kuruş bu kalorisi düşük olmasından Rus linyitine baktım bunun yaklaşık 4 katı veya 5 toptan fiyatı 400 TL veya 500 TL kilosu 4 lira yanlış bize ülke içinde pazarladiklari fiyat o torbalayip yaklaşık 10 katını alıyorlar sistem böyle çalışıyor güney Afrika kömürü az daha ucuz Rus komurunden tabii kalorisi de aynı oranda düşük buna göre bakmak lazım

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Kömür fiyatları verdikleri yanıtları inceledim bu kaloride tonu 120 TL kilosu 12 kuruş bu kalorisi düşük olmasından Rus linyitine baktım bunun yaklaşık 4 katı veya 5 toptan fiyatı 400 TL veya 500 TL kilosu 4 lira yanlış bize ülke içinde pazarladiklari fiyat o torbalayip yaklaşık 10 katını alıyorlar sistem böyle çalışıyor güney Afrika kömürü az daha ucuz Rus komurunden tabii kalorisi de aynı oranda düşük buna göre bakmak lazım
    Bizim için önemli olan değerlemenin nasıl yapılacağı ve rezervin hesaba katılıp katılmayacağıdır. tabi değerlemeyi santral için harekete geçmek için mi yaptırdığıdır.
    sadece değerleme çok da bişey değil
    yıllara yayılan bir geliri olur, o zaten ağır aksak devam ediyor
    defter değerine göre fiyat ucuz kalır ayrı şey.

8. Yukarı yönlü bir gidiş başladı gibi.
    İnşallah.

Sayfa 49/531 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •