Sayfa 49/210 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 385 - 392 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1. Foreks'e benzettim :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku

Foreks'e benzettim :-)
    Yok hocam ideal
    Sonunda kolları sıvadım

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Yok hocam ideal
    Sonunda kolları sıvadım

Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Yok hocam ideal
    Sonunda kolları sıvadım
    Darısı diğer arkadaşların başına :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    ISGYO yine zirvede, neyse uslu duruyor bu aralar, tavan falan çekmesin de başımıza iş açmasın. Kazanacağımız enflasyonun yarısı zaten, onda da strese sokmasın.

7.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    ISGYO yine zirvede, neyse uslu duruyor bu aralar, tavan falan çekmesin de başımıza iş açmasın. Kazanacağımız enflasyonun yarısı zaten, onda da strese sokmasın.
    Brüt takastan çıktıktan sonra dellenebilir ama o zamana kadar sakin kalacak gibi. Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    12.05 e kadar saldılar...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 49/210 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •