Sayfa 491/1024 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591991 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,921 - 3,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Bu arada gösterge 19 ilken 24 de durur diyenler 30 a gidişini gördü
    tahmini ilk yapan bendim
    19 u kırarsa direk 30 a gider yazdım
    Denge noktası 30 a gitti döndü :
    Şimdi çanak noktası 45
    Gitmeden önlem almalı ve oraya gitmemeli
    Tek çare okkalı faiz artışı ile olacak kaçarı yok
    2200 bu yüzden önemli

Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Kolayı savunuyorum gibi düşünmeyin şakın ama Warren Buffett her gün 4-5 kutu kola içiyor hem de yıllardır
    Garip ama gerçek...
    Ben hiç içmiyorum kimseyede iç tavsiye etmiyorum yani !...

Ahmetg Guest
    Oguzhan Sari Oguzhan Sari
    If CB doesnt increase the rates in September - unfortunately, this pair will see 7.5 by the end of October. I hope they will take right actions.. People started feeling the pressure on the prices of daily goods nowadays - very bad days ahead for us if no good actions taken.

Ahmetg Guest
    bu adam salliyormu yoksa dogrumu yazdiklari?

------------------------------

Küresel finans çevreleri Türkiye’nin acil kredi ihtiyacını çözmek için altın rezervinin %72’lik kısmını teşkil eden 400 TON, sonrasında da 50 TON daha altının İngiltere’deki BANK of ENGLAND’ın kasasına “emanet” bırakılmasını istediler…
    Şimdi bakınız bu “emanet” ibaresi çok önemli ve kritik. Floodumuzun başında aslında bir devletin güvendiği 3. bir başka devlete altınlarını transfer etmesinin doğal olduğunu ifade etmiştik. Ama orada bir “Altın depolama ve güvenliği” hizmeti söz konusu…

Yani bu şekilde 3. bir ülkeden “Altın depolama ve güvenlik” hizmeti alan devlet bunun bedelini ödeyerek bu hizmeti satın alıyor…
    Ama bizim altınlarımız “Depolama ve güvenlik” hizmeti karşılığı BANK of ENGLAND kasalarına gitmedi… Resmi açıklamada “Emanet” olarak gittiği ifade edildi…
    Bu kibarca şu demek: “Biz sizin varlıklarınızı yahut merkez bankanızdaki paranızı TL”rezerv para” olmadığı için teminat olarak kabul etmiyoruz. Nakit kredi için altınlarınızı ipotek olarak alıyoruz”
    “Dış borca karşı altınları rehin aldılar?” Hayır, Dış borca karşı değil, Zaten 450 ton altının değeri dış borcu karşılamıyor.Yeni kredi vermek için rehin aldılar.Her kredi miktarını bizim verdiğimiz 450 ton altının ederinden düşecekler.Verdikleri krediler ise sadece dış borç faizlerini döndürmemizi sağlayacak.
    Türk TL’si “rezerv para” statüsü taşımadığı için eli kolu bağlanan Türkiye basiretsiz AKP yönetimi sayesinde öyle bir batağa düştü ki kredi alabilmek için 2 parti halinde 450 TON altını “diplomatik dille ” BANK of ENGLAND’a “emanete” bırakmaya aslında ise “rehin vermeye”razı oldu.

Peki neden İngiltere? Türkiye’nin bu “emanet” işlemi esnasındaki ekonomi bakanı kimdi? Mehmet Şimşek… Kendisi” İngiliz vatandaşı”, İngiliz Devi Merrill Lyinch’ten siyasete “yıldız transferimiz” Mehmet Şimşek, Yüksek tahsil de İngiltere’de tabii…

https://mutlakaoku.com/ingiltereye-v...tin-depoluyor/

6. Bence hepsinden önce en başta SPOR KLÜPLERİ iflas edecek. En çok gereksiz ithalat yapanlar spor klüpleri. 4 büyüklerin toplam borcu 11 milyar TL yi aştı. Hala ithal oyuncu almaya devam ediyorlar. Bankalar kredi vermiyoruz dediği anda FB, GS, BJK, ve TS paf takımları ile sahaya çıkarlar. :-)

https://m.sabah.com.tr/spor/futbol/2...u-daglari-asti

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    betoncular enerjiciler hepsi batacak

Ahmetg Guest
    sektör: ilaç

porföyümüzde hepsi ithal olan 3 ilaç vardı, bir tanesini 4 haftadır getirmiyoruz ki hayati öneme haiz bir ilaç. kalan ikisinin geleceği meçhul, yılbaşından sonra gelmeyebilir onlarda. türkiye'de toplam 28 kişiyiz, şirket ülkeden çıkmasın diye dua ediyoruz.

ps: şu an 635 kalem ilaç kur farkından dolayı ülkemize gelmiyor.

Faiz artırsa Ne yazar.!!
    Artırmasa Ne yazar.!!
    Hasta ölüm döşeğinde.!!!
    Can çekişiyor.!!
    Ne yaparlarsa yapsınlar.!!
    Pansuman etkisi yapar.!!
    O kadar.!!!
    Tele Vole kültürü bayagı gelişmiş.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 491/1024 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •