Sayfa 492/972 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    zpg gibi kira sertifikalari nasil goruyorsunuz bu gunler?
    birde memorex bey kvba ppf dusunceniz ne?
    Kira sertifikası (döviz) fonları doların çok altında kalıyor. Ben uzun vadeli düşündüğüm için yabancı eurobond fonu aldım ancak kısa vadede dolar fırlayacak diyorsanız doların kendisini almak daha iyi. Aynı şekilde altın için de geçerli bu durum.

Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Böyle zamanlarda ekonomiden anlıyorum diyen yalan söyler zaten
    Ustadim ben ironi yapiyordum 🤗🤗🤗
    İyi anlarim
    Bir webster kolay yetismez
    Yetisemez...
    Bak bu ileti de ironi yukludur 🤗
    Syg

3.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Kira sertifikası (döviz) fonları doların çok altında kalıyor. Ben uzun vadeli düşündüğüm için yabancı eurobond fonu aldım ancak kısa vadede dolar fırlayacak diyorsanız doların kendisini almak daha iyi. Aynı şekilde altın için de geçerli bu durum.
    Kira sertifikaları sadece dovize endeksli degil cogu kira sertifikasi TL fiyatina gore fiyatlaniyor..dovize endeksli kira sertifikalarıda mevcut ..eksik bilgi vermeyelim lütfen..

4. Bu arada ek bilgi kira sertifikalarının kendi endeksi mevcut Sahip oldugunuz kira sertifikasi fonunun iceriginden hangi kira sertifikasina ( vadesine gore) Sahip oldugunu bulabilirsiniz
    Bazı kira sertifikalarinin icerisinde devlet tahvilide var..
    Tam olarak emin olmamak ile birlikte ( kira sertifikalarini cozmek biraz zor) kvbalar ile ayni mantikla günlük getirileri hesaplaniyor diye tahmin ediyorum..

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Bu arada ek bilgi kira sertifikalarının kendi endeksi mevcut Sahip oldugunuz kira sertifikasi fonunun iceriginden hangi kira sertifikasina ( vadesine gore) Sahip oldugunu bulabilirsiniz
    Bazı kira sertifikalarinin icerisinde devlet tahvilide var..
    Tam olarak emin olmamak ile birlikte ( kira sertifikalarini cozmek biraz zor) kvbalar ile ayni mantikla günlük getirileri hesaplaniyor diye tahmin ediyorum..
    Mark to market...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Yabanci eurobont fon hangisi ?
     Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Mark to market...
    İşlem gormeyen kira sertifikalarını nasıl hesaplicaz..mark to market gün sonu işlem gorenlere gore hesap tutuluyor..Dedigim gibi tahmin cok zor kira sertifikalarinda

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yok oyle bir baslik fatihim
    Bir tek kapanismetre var
    Orada da sadece rakamla kapanis endeksi tahmini yapiyorlar
    Buradaki gibi sohbet mahabet yoktur
    yok bu forum içinde demiştim ama buldum sanırım güzel sohpetler dönüyor ama dünkü hareketim nasıldı üstadım dolar sat borsa al ac006 gibi oldum

Sayfa 492/972 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •