Sayfa 492/990 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: Viop XLVII

Zelenskiy'den ortalığı karıştıracak iddia: Putin öldü

Rus lider Vladimir Putin, zaman zaman kanser ve parkinson hastalıklarıyla mücadele ettiği, hatta dublör kullandığı iddialarıyla gündeme geliyor. Ancak son olarak Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy çok konuşulacak bir iddia daha ortaya attı. Putin'in öldüğünü ima eden Zelenskiy, "Hala yaşadığından emin değilim, kararları veren Putin olmayabilir" dedi.

2. piano çalması devlet yönetmesinden iyi..
    hakkını yemeyelim..

https://www.youtube.com/watch?v=HbmZrzN3WFE

*alkol kadın kaldıraç..
    ayarı kaçarsa hayatı bitirir..
    Memento mori

3.  Alıntı Originally Posted by akcay;6283890[B
    ]SPK Başkanı Gönül: Şirket sahibinin hisse için konuşması bizde soru işareti yaratır. [/B]Şirket sahibi, borsaya açık şirketinin hissesiyle ilgili 'benim fiyatım bu olmalı, çok yüksek ya da düşük' dememeli
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    graf atıcaktım yalnız tahta brüt takasta bugunde söyledim 1 ay daha ertelenirse aşağı basarlar bu yüzden kafa karışmasın diye atmıyorum.teknik olarak 123 üzeri kalabilirse 1-2 gün 127.600 takip edilecek bant.
    kolay gelsin
    Burada yazmıştım patron sisteme meydan okudu diye , 2gün önce kafamda yeniden uzatılacağı yönde tereddütlerim vardı , sabah akçay ın attığı yazının içeriğine bakınca burun sürttürmeye devam dedim , pair treda ettiğim tahtalarla 98 maliyetli sasa ları gönderdim.Doğru hamle olmuş kendi adıma
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

sermaye piyasalarina verilen YATIRIM kelimesi tamamen hatali. aileler dagiliyor evlerine icra geliyor.................
    evet viopta icra geliyor . forex gibi degil yani..

Son dakika: Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan 'bilgi kirliliği' vurgusu: Yüzde 40 döviz bozdurma zorunluluğu yok

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Teşekkürler paylaşımlarınızdan çok faydalandım....bu arada aracı kurum için de teşekkürler.....masraflar azaldı.....
    Nasıl yeni kurum,memnunmusunuz,gerçekten ücretsiz mi?

YTD

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Zelenskiy'den ortalığı karıştıracak iddia: Putin öldü

Rus lider Vladimir Putin, zaman zaman kanser ve parkinson hastalıklarıyla mücadele ettiği, hatta dublör kullandığı iddialarıyla gündeme geliyor. Ancak son olarak Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy çok konuşulacak bir iddia daha ortaya attı. Putin'in öldüğünü ima eden Zelenskiy, "Hala yaşadığından emin değilim, kararları veren Putin olmayabilir" dedi.
    danışmanın bokunu örtmeye çalışıyor,kendi insanını kaç kere vurdular ********ler.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Bundan sonra seçime kdr isveç deki olaylardan diğer ab ülkelerinde de artarak duyup göreceğiz. Pkk nın yarısı em ay ti elemanı.
    Aynı şekilde hdp ninde.
    Geçen hafta söylemişltik. Yarın kuran yakma olayı olacakmış isveç te. Seçime kdr durmak yok yola devam. Herşey aqp kalması için.
    Milletin sinir uçları ile seçim kazanmak yaptıkları en iyi iş.

Sayfa 492/990 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •