Sayfa 492/493 İlkİlk ... 392442482490491492493 SonSon
Arama sonucu : 3937 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: BES ( Bireysel Emeklilik Sistemi )

Herkese Merhaba dostlar, faizsiz isteğe bağlı bes te olan varmıdır, fikir alış verişinde bulunmak anlamında.
    Kaçırdığın fırsatlar senin değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Çok sağlam adımlarla gidiyorsun, belki de doğrusu senin yaptığın. Önceki planına göre yarın da HES i %30 çıkaracak talimatı vereceksin sanırım.

Ben de bu sabah %10 VES likit fonu satış emri verdim. HES %70 den %75 e, TJY değişken fon %20 den %25 e...Biraz agresif oldu, 10500 üzeri kalıcı olursa endeks, hes %85, tjy %15 olur.
    evet son 1 yıl maalesef sağlamcı olmayı gerektirdi. Endeks halen 1 yıl önceki rakamlarının %10 altında. Bugün sabah hes oranımı %30 a çıkarttım. sonrasında faiz indirim patikasını izleyerek hisse oranımı arttıracağım.
    ayrıca önümüzdeki dönemde hisse senetlerinin altından fazla getiri elde edeceğini öngörüyorum. o nedenle portföy faiz ve borsa arasında değişim göstererek devam edecek.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. finansbank ta elite plus mı ne vardı , değişmediyse

4. Ben 100% hissedeyim, biliyorum riskli ve belki de erken ama surekli fon degistirmek istemiyorum. Finans konularini da yakindan takip etmiyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by bbu0819 Yazıyı Oku
    Ben 100% hissedeyim, biliyorum riskli ve belki de erken ama surekli fon degistirmek istemiyorum. Finans konularini da yakindan takip etmiyorum.
    tabiki beste farklı farklı stratejiler vardır. o nedenle sizinki de iyi bir strateji olabilir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. Temmuz ayını %4,72 portföy büyümesi ile kapattım.birkaç aydır hiç ödeme yapmadığım için bu artış net bes portföy artışı.
    HES ise aylık %6,61 artış yapmış. %100 hisse senedi taşıyanları tebrik ederim.

Alıntı Originally Posted by bbu0819 Yazıyı Oku
    Ben 100% hissedeyim, biliyorum riskli ve belki de erken ama surekli fon degistirmek istemiyorum. Finans konularini da yakindan takip etmiyorum.
    % 100 HES mi başka fonlar var mı acaba?
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    evet son 1 yıl maalesef sağlamcı olmayı gerektirdi. Endeks halen 1 yıl önceki rakamlarının %10 altında. Bugün sabah hes oranımı %30 a çıkarttım. sonrasında faiz indirim patikasını izleyerek hisse oranımı arttıracağım.
    ayrıca önümüzdeki dönemde hisse senetlerinin altından fazla getiri elde edeceğini öngörüyorum. o nedenle portföy faiz ve borsa arasında değişim göstererek devam edecek.
    Ons altın haftalık grafik 21 Temmuzda al sinyali üretmiş. geç de olsa portföyü %30 altın %30 HES ve %40 PPF şekline değiştirme talimatı yolladım.

Sayfa 492/493 İlkİlk ... 392442482490491492493 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •