Sayfa 493/990 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 3,937 - 3,944 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    herkese iyi tatiller bakın bakın pazartesi size bişey diyecem bakın bakın size pazartesi bişey diyecem bana bişey olursa diyeceklerimi 3 kişiye yolladım onlar diyecek
    Sen her sabah uyaninca şu videoyu izle reis. Güne pozitif başlarsın

https://youtu.be/CpR2kMxy7O8

Son dakika: İsveç'in Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığına çağrıldı!
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Çok ilginç bloomberght hisselerin geçtiği ekran kısmından yeşil(+) kırmızı(-) renkleri kaldırmış, hepsini gri yapmış.
    Borsaya nasıl bir bel bağladılarsa artık. Herkesi herşeyi kontrol ediyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    sermaye piyasalarina verilen YATIRIM kelimesi tamamen hatali. aileler dagiliyor evlerine icra geliyor.................
    evet viopta icra geliyor . forex gibi degil yani..
    Hocam herhangi bir yön olmadan, 5 dakika da bir short/long yazıyorsunuz.
    Tüm sayfaları okumasam da denk geliyorum.
    Neye istinaden olduğu hakkında hiç bir fikrim yok.

Sonra burada kesinlikle yapmayın yazıyorsunuz.
    Üstüne üstlük sağlık çalışanlarına Viop falan yapıp para kaybedip kendilerinde değil zibidiler diyorsunuz.
    Bence ciddi anlamda saçmalıyorsunuz.
    Biraz özeleştiri yapıp önce kendinize hakim olup Viop’u bırakıp sonra başkalarına akıl dağıtırsanız daha faydalı olur.
    Ülke de en çok çalışan gruba da zibidiler gibi sözlerle terbiyesizlik yapmanız hiç hoş değil.

Paludan, Paskalya tatili boyunca İsveç'in başkenti Stockholm ile Malmö, Norköpin ve Jönköping kentlerinde Müslümanların kalabalık yaşadığı mahalleler ve cami önlerinde polis korumasında Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonunda bulundu.....

bunlar nasıl pislik yahu....inaçlara saygı yok...hesaplarına nasıl gelirse....Sizin o bilinç altınızdaki korku yeniden depreşti....barbar Türkler.... Tepesi attı mı Türkün ne yapacağını avrupadaki dedeleri iyi anlatmış bunlara....

6.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku

Üstüne üstlük sağlık çalışanlarına Viop falan yapıp para kaybedip kendilerinde değil zibidiler diyorsunuz.
    Biraz özeleştiri yapıp önce kendinize hakim olup Viop’u bırakıp sonra başkalarına akıl dağıtırsanız daha faydalı olur.
    Ülke de en çok çalışan gruba da zibidiler gibi sözlerle terbiyesizlik yapmanız hiç hoş değil.
    Tokatyıldızı470 nick'li bir kardeşimizi gereğinden fazla ciddiye aldığını görüyorum Senin gibi zeki birine yakışmıyor, hatta bence alkollüsün ondan ciddiye aldın... Yakaladım alkolü xeğil mi? Ne içtin

7. sayanora mother fucker [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Sen her sabah uyaninca şu videoyu izle reis. Güne pozitif başlarsın

https://youtu.be/CpR2kMxy7O8
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku

Görmediğimi yazmadım...içlerinde olduğum için yazdım....hepsi belgeli bende....Hastalara üzülüyorum.... Hasta senin ailen de olabilir.. İşini yapmak yerine bir hasta bir viopla uğraşması sence doğru mu......? .Devletten maaş al ama iş yapmak yerine borsa veya viop ile uğraş...... Belli ki o grup içinde mi yer alıyorsun yada sağlıkta mı çalışıyorsun bilemiyorum....zoruna gitmiş....
    viop pozuma gelince al satlarım kısa süreli ve yayılım şeklinde oluyor....

Sayfa 493/990 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •