Sayfa 494/990 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Tokatyıldızı470 nick'li bir kardeşimizi gereğinden fazla ciddiye aldığını görüyorum Senin gibi zeki birine yakışmıyor, hatta bence alkollüsün ondan ciddiye aldın... Yakaladım alkolü xeğil mi? Ne içtin
    son sayfadan okumaya başlayınca rahatsız oldum sevgili Caho.
    Kendim yapamadığım şeyleri başkasına yapmasını söyleyince rahatsız olanlardanım.

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Görmediğimi yazmadım...içlerinde olduğum için yazdım....hepsi belgeli bende....Hastalara üzülüyorum.... Hasta senin ailen de olabilir.. İşini yapmak yerine bir hasta bir viopla uğraşması sence doğru mu......? .Devletten maaş al ama iş yapmak yerine borsa veya viop ile uğraş...... Belli ki o grup içinde mi yer alıyorsun yada sağlıkta mı çalışıyorsun bilemiyorum....zoruna gitmiş....
    viop pozuma gelince al satlarım kısa süreli ve yayılım şeklinde oluyor....
    Eyvallah hocam, iyi akşamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Herkes coluguna cocuguna malina mulkune sahip.ciksin . 13 milyon gocmen var ben 30 milyonda çinden gocmen bekliyorum . Singapura cevirecekler burayı .

150 milyon nufus yakalayip 100 milyon aktif 100 150 dolara calisan kole ariyorlar

Son 1 yıla girdigimizi dusunuyorum . 1 yıl icerinde durumunu kurataramayan malesef 20 sene calissa da kurtaramayacak .
    ben 55 milyon hindistandan 38 milyon da afrikadan bekliyorum, sonra çinlilerle hintliler arasında iç anadoluda başlayacak olan bi savaş çıkacak, memlekette kalan az sayıda türk bu savaş esnasında arada kalarak telef olacak maalesef

4.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Özellikle Biontech Pfizer aşısı olanlar göç hazırlıklarını yapsalar iyi olur,her an her şeye hazır olmak lazım.
    Allah günahlarımızı affetsin.(Amin)

https://www.youtube.com/watch?v=UDr0KT17qvI&t=197s

Videonun 2.50 ve 3.00 dakika arasında görüntüler çok vahim.
    Aşılı cesetlerde lifli ve lastik pıhtılar çıkmış.

Prof Shmuel C. Shapira MD MPH
    @shmuelcshapira
    3 kez yanıldım: * İlk mRNA aşısını yapmak * İkinci mRNA aşısını yapmak * Ve yine üçüncü mRNA vuruşunu yapmak Maalesef geri dönüşü olmayan hatalar.

https://twitter.com/shmuelcshapira/s...64065328545795

Arkadaşlar hazırmısınız?
    https://www.youtube.com/watch?v=ocD_pxWrLHY

5. Milyarlarca İnsan Yok Olacak
    Schwab şöyle konuştu:'Bizim neslimiz varoluş problemleri,iklim değişikliği,savaşlar,yoksulluk ve virüslerle karşı karşıya olan dönüm noktasına ulaştı. Bunların hepsi küresel nüfusun büyük bir bölümünün yok olmasına yol açabilir'

https://twitter.com/YasinAslanTrk1/s...12475541438467

Tarihi günlerden geçiyoruz viop da son 2 yıldır başta olmak üzere birçok profesyonel battı. Türkiyede doları 5- 6 liradan 18 liraya getirenler zamanı gelince bist endeksini de aşağı sürecekler...
    Tabi bunu yapanlar içerden bilgi alan ,çok kuvvetli parası olan ,siyasi örgütsel gruplar var....Zamanı geldiğinde elbette bunlardan hesap saracak otoriteler olacak....Zenginlik kimseye baki değildir....Zamanı geldiğinde hileyle ile servetlerine servet katanlar bu parayı tekrar onlardan alınacaktır....

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Tarihi günlerden geçiyoruz viop da son 2 yıldır başta olmak üzere birçok profesyonel battı. Türkiyede doları 5- 6 liradan 18 liraya getirenler zamanı gelince bist endeksini de aşağı sürecekler...
    Tabi bunu yapanlar içerden bilgi alan ,çok kuvvetli parası olan ,siyasi örgütsel gruplar var....Zamanı geldiğinde elbette bunlardan hesap saracak otoriteler olacak....Zenginlik kimseye baki değildir....Zamanı geldiğinde hileyle ile servetlerine servet katanlar bu parayı tekrar onlardan alınacaktır....
    Seçimi kaybedersek en fazla 6 ay sonra tekrar seçim olur geliriz deniyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Seçimi kaybedersek en fazla 6 ay sonra tekrar seçim olur geliriz deniyor.
    Seçimi kazanan elindeki güçle seçime bile gitmezse sorun olmaz. Bu sistem değişirse o başka ama sistemden önce bağırsakları temizlerler. Bu da mutlak gücün iktidar olması demektir.

Sayfa 494/990 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •