Sayfa 495/1032 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by Eng16 Yazıyı Oku
    Bundan dolayı ABDnin kötü ekonomik verilerini Türkiye ile kıyaslamanın ve bizden daha kötü durumda olduklarının altını çizmenin pratik bir faydası yoktur.
    Anlamak zor TREND'i bazen!

amerikan medyasına göre trump gidici.fakat ben buna inanmıyorum.
    daha da güçlenerek çıkacağına inanıyorum.
    nerden biliyorsunuz diyeceksiniz.
    kendimizden
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. sistem degil zaten onu oraya koyan sistem sizin bu mazhar argumanlarinizdan oturu onu oraya getirmedi ona emin olabilirsiniz
    sistem de sikinti yok
    adam weird
    g20 de gidiyo
    bi ulkenin baskanini itekleyip kendine yer acip poz veriyo grup fotografina. bunu cocuk yapmaz ya :-)
    gerci sizin yorum galiba yorum olsuna olmus
    cvp yazdim ama cokda keyfiyetten degil
    neyse herkese bol kazanc

4.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    ihtimal dahilindedir ama HALKB için %100 lük standart bir bedelli kurtarmaz çünkü böyle bir bedelliden sadece 1.25 milyar tl gelecek ki mevcut özkaynakların sadece %4 ü yapar yani pek katma değeri olmaz, mesela YKBNK 5 ay önce yaptığı bedellide 4.1 milyar TL yi sermayeye ekledi ki o zaman bu rakam 1 milyar dolara yakın bir rakam idi, %100 ü aşan bedellilere de ana ortak olan devlet sıcak bakmaz çünkü HALKB'deki bir bedellinin %51 ini VAKBN'deki bir bedellinin %75'ini devlet koyacak ve devletin elinde böyle bir kaynak yok
    Gelmesi muhtemel bir ceza durumu söz konusu olur da devletin bankanın arkasında durması ihtiyacı doğarsa, devlet bu desteği bedelli sermaye artırımı üzerinden aktarabilir. Bu sayede cezanın bir kısmını halka açık kesim üzerinden yerli/yabancı yatırımcıya da finanse ettirmiş olur. Böyle bir tutum takınılacak olursa Halkbanka yatırım yapmış yabancı yatırımcının hoşuna gitmeyebilir ve sonraki dönemde hisseye mesafeli durmalarına sebep olabilir belki ama, geri kalan %51 i de satmak gibi bir niyetleri yoksa, yabancı yatırımcının bir süre uzak durmasına bağlı olarak hisse değerinin yavaş toparlama halini çok önemseyeceklerini pek sanmıyorum.

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    sistem degil zaten onu oraya koyan sistem sizin bu mazhar argumanlarinizdan oturu onu oraya getirmedi ona emin olabilirsiniz
    Tam olarak ne demek istedigini anlamadim ama onu oraya koyan Amerikan halki, herhangi bir system degil. O sistemler onu engellemeye cok ugrasti. Adam secim turlarina cikmadan once takip ediyorduk Conservative Treehouse'dan (https://theconservativetreehouse.com/).

Bu arada benim oyum da Trumpayidi. Ulkeye 20 milyon Suriyeli, 10 milyon Filistinli, 30 Milyon Pakistanli gelmesini, gelinec de geldikleri yere cevirmelerini istemiyordum.

Onun cocukca davranislari pek de onemli degil, disarda neyin ne oldugunu bilmeyenlere bir etkisi olabilir ancak. Halkina verdigi sozleri yerine getiriyor teker teker.

6. Hamdolsun bu topiğin kalitesi çok yüksek, weird falan.Kesin cehabe zihniyeti yoktur buralarda.

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by dide Yazıyı Oku
    Hamdolsun bu topiğin kalitesi çok yüksek, weird falan.Kesin cehabe zihniyeti yoktur buralarda.

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Weird kelimesinin ingilizcedeki karşılığı tuhaf kelimesidir. Googla yazın, sözlük özelliği sayesinde hemen çıkıyor. Ayrıca Google a weird trump yazarsanız Amerikan medyasının da trumpın tuhaf davranışlarına dair haberler verirken bu weird ifadesine sıklıkla başvurduğunu görürsünüz.
    Hayırdır bu kelimeye siz ne gibi bir anlam yüklediniz de böyle bir mesaj atma ihtiyacı hissettiniz? Bizi aydınlatsanız da biz de öğrensek.

8. Halbank topigi full fetoscu dolmus,buraya gelmeye pek cesaretleri yok.gelseler hszir cvp agizlarinin payiyi alcaklarini biliyolar[emoji23]

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 495/1032 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •