Sayfa 495/1195 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Yılmaz Özdil'de bugün Aliağa'yı yazmış.
    Aliağa'nın hali gerçekten içler acısı.
    Petrol tesisleri, petrokimya tesisleri, çelikhaneler, haddehaneler, kömür santrali (nasıl kurulduğunu herkes biliyor) gemi söküm tesisleri.
    Doğa harikası eşsiz bir körfezin geldiği durum, tam bir çöplük.
    Gece yarısı, Habaş, Çukurova, İDÇ gibi çelikhanelerin pislik dumanından nefes alamazsın.

2. 3.En üstteki %10'luk kesim toplam servetin %67'sine sahipken, en alttaki %50'lik nüfus toplam servetin sadece %4'üne sahiptir. Acaba ekonomi yönetimi bu tabloyu okuyor mu? Bürokratlar bu tablodan haberdar mı?
    4.Sürekli büyüme rakamı açıklayarak sokağın gönlünü almak mümkün mü? Çünkü sokağa indiğinizde büyümeyi hissedenlerin çoğunun %10'luk dilime sahip kesim olduğunu görüyoruz. Mevcut politika ve tercihler alt ve orta gelir grubundan daha çok %10'u mutlu ediyor.
    5.Burada dikkat. 15 Temmuzda sokağa inenlerden kaç tanesi %10'luk gruptaydı? Ak Parti iktidarlarını 20 yıl boyunca omuzunda taşıyan daha çok hangi gruplardı? Büyüme rakamları açıklandığında sokak neden tepkili?

Peker'in Külünk'une bak. Bir sol siyasi gibi konuşmuş.
    Ama bunların sorumlusu olan ,içinde bulunduğu partinin Genel başkanına eleştirmekten kaçınıyor. Tekronat,bürokrat eleştirisi yapıyor.
    Kral çıplak diyemiyor.

Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Yok mu başka tatil
    Hayat böyle güzel.

ABD'li bankaların ikinci çeyrek karları düşmüş.
    Bizim KKM destekli bankalarımız kesin kar patlaması yapmıştır.
    Haftaya rekor karlar açıklamaya başlarlar.
    Dolar la bakılmalı her şeye banka veya MİLLİ gelir asgari ücret artı emekli maaşları.

Bu iktidar miras yedi düzeniyle ÜLKEMİ talan ediyor.

Bizim yeğenle marketteyiz yaş 8

Amca şunu alalım der

Bende paramız yok yeğenim derim.

Oda ama Amca parayla değilki kartla kartla der.

Borçlarda onlar gidince meydana çıkacak.

Gerçeklerle o zaman yüz göz olacağız ve bizler ödeyeceğiz o paraları.

Bunlarda o çaldıkları paralara yada çöktüklerinede abd çökecek ilerde onlarda yiyemiyecek.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku

Bizim yeğenle marketteyiz yaş 8

Amca şunu alalım der

Bende paramız yok yeğenim derim.

Oda ama Amca parayla değilki kartla kartla der.
    Ben de geçen 7 yaşındaki kızımla marketteydim, genellikle BİM'in kendi üretimi cipslerini alıyorum, gramaj olarak daha ekonomik oluyor, tadı falan da iyi, keşke çok paramız olsaydı da pringles alsaydık dedi şu karton kavanoz olanları işaret ederek. Öyle diyince mecburen aldım artık, ama iki katına geldi fiyatı.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    HABER

Antalya'da 10 ton sahte içki ele geçirildi.
    (Ben de ilave edeyim 120 ton sahte içki ele geçirilemedi, müşterilere sunuldu)

Geçen ay Sırbistan'a gittim.
    Şarap üreticiliği konusunda, İtalya'yı, Fransa'yı biliriz.
    Sırbistan'ı duyan var mıydı ?
    Ben, bu yaşta, yeni öğrendim.

Öyle şarapları var ki, özellikle Karlovic (biz Karlofca diyoruz) insanı mest ediyor.
    6 - 8 - 10 Euro civarında.
    Biz Türkiye'de, beş para etmez, şarabımsılara, dünyanın parasını ödüyoruz.

Bu aşşağılık sözde dincilerin, her alanda, ülkede yarattığı hasarın haddi hesabı yok !!!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Vaka sayısının artışı, günlük 40 katına kadar çıkmış durumda. Hastane yükü ise şu an 3 kat kadar arttı
    birde diyorki : bu sene artık KAPANMA YAŞAMAYACAĞIZ..

GARANTİSİNİDE VERİYOR
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    3.En üstteki %10'luk kesim toplam servetin %67'sine sahipken, en alttaki %50'lik nüfus toplam servetin sadece %4'üne sahiptir. Acaba ekonomi yönetimi bu tabloyu okuyor mu? Bürokratlar bu tablodan haberdar mı?
    4.Sürekli büyüme rakamı açıklayarak sokağın gönlünü almak mümkün mü? Çünkü sokağa indiğinizde büyümeyi hissedenlerin çoğunun %10'luk dilime sahip kesim olduğunu görüyoruz. Mevcut politika ve tercihler alt ve orta gelir grubundan daha çok %10'u mutlu ediyor.
    5.Burada dikkat. 15 Temmuzda sokağa inenlerden kaç tanesi %10'luk gruptaydı? Ak Parti iktidarlarını 20 yıl boyunca omuzunda taşıyan daha çok hangi gruplardı? Büyüme rakamları açıklandığında sokak neden tepkili?

Peker'in Külünk'une bak. Bir sol siyasi gibi konuşmuş.
    Ama bunların sorumlusu olan ,içinde bulunduğu partinin Genel başkanına eleştirmekten kaçınıyor. Tekronat,bürokrat eleştirisi yapıyor.
    Kral çıplak diyemiyor.
    hep aynı taktik : suç işle,her zamanda suçu başkasının üzerinde at..böylece safdil salakların hala senden bir şeyler beklemesini sağlamaya çalış
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Bu saatten sonra, kimse Kovid olayını yemez.
    İsterse vakalar 100 kat artsın.
    Hayvan terli.
    Günde 3 kişi ölüyor. (85 milyonluk ülkede)
    Günde belki de 10 kişi denizde boğuluyordur !!!

Her konuda muhalif olmayacaksın.
    Haklı olduğun konularda muhalif olacaksın !!!

Sayfa 495/1195 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •