Sayfa 496/549 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

Bide döveydin tam olurdu gentleman helalll
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2.  Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    Bide döveydin tam olurdu gentleman helalll

Sevgili kardesim,
    Aylardir birlikte ayni yolda yurudugum hissedaslarimin bu firsatlardan yararlanmamis olmasi beni uzuyor

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Sevgili kardesim,
    Aylardir birlikte ayni yolda yurudugum hissedaslarimin bu firsatlardan yararlanmamis olmasi beni uzuyor
    yararlandık son fırsatlardan ama olmuyor işte çıkıp gidesimiz yok beklenti içindeyiz hala beklentiler olusmadi daha
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

4. sn.snowdancer

sizde haklısınız geçen gün sn.erdogan BORSA dan bahsedince izleyenler aaa borsa varmış diyenlerde duydum..
    yani çok cahil ve gündemi takip etmeyen sadece birilerinin agzına bakıp ona göre çokbilmişlik taslayanları asılında bir moktan anlamadıklarını bir iki soru sorunca cevap alamayınca anlıyorsun ve sonra boşver diyip geçiyorum..
    endeksin 120 binlere gidecegi kanatiniz dogrudur...bence algı burda başlıyor endeks %35/40 geri gelecek diye bir kenarda bekleyenler 110 bin üzerine gitmeye başlayınca ve bu 3 binleri geçince köşede bakleyen ky avlama oparasayonu 15 den sonra başlar ve 120 veya 22 de son bulur zaten...bol şanslar.
    ZIR-DELİ Y.T.D

5. BMEKS 0,41 taban.
    Tabanda 10 milyon lot satici sirada !!

Hala millet forumda, bunlar ucuzdan mal kapma hareketleri diyor !!

Bu tip yatirimcilarin oldugu BIST pazarinda biz hala nasil dolar milyarderi olamiyoruz !!

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    BMEKS 0,41 taban.
    Tabanda 10 milyon lot satici sirada !!

Hala millet forumda, bunlar ucuzdan mal kapma hareketleri diyor !!

Bu tip yatirimcilarin oldugu BIST pazarinda biz hala nasil dolar milyarderi olamiyoruz !!
    Bu tür durumlarda gerçekten çok üzülüyorum...

İnsanlar bilinçsizce kulaktan duyma bilgilerle yatırım yapıyorlar, hemen köşeyi döneceklerini sanıyorlar...

Sonrası malum... Forumlar ağlama duvarına dönüyor...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

7. Vay be bmeks demek 0.41 twitterda borsa iki çizgiden ibarettir diyen bir üstad !!! 1.2 hedef veriyordu iki çizgiyle, şimdi eminim sor, 70 ten satma fırsatı verdi der geçer, ama asıl geçen ky ye oluyor.

Alıntı Originally Posted by dembele Yazıyı Oku
    Vay be bmeks demek 0.41 twitterda borsa iki çizgiden ibarettir diyen bir üstad !!! 1.2 hedef veriyordu iki çizgiyle, şimdi eminim sor, 70 ten satma fırsatı verdi der geçer, ama asıl geçen ky ye oluyor.
    Yok işte maalesef iki çizgi çizmekle grafik analizi olmuyor. Uçacak, kaçacak demekle de olmuyor.
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Sayfa 496/549 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •