Sayfa 498/586 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548 ... SonSon
Arama sonucu : 4688 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    AK ve Teb
    Genelde onlara çalışıyor.
    Bu gün mutlak fon var. Yatırım olsun da, emekli olmasın.
    Takasta 4 te 3 ü toplu gözüküyor. Geriye sadece 120 milyon lot kaldığı gözüküyor. Onunda çoğunu dağınık kurumlardan toplamışlardır. Fitili ateşlemek için imtiyaz,ortaklık,blok hisse satışı gibi bir haber bekliyor...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

2. Borsaya zayen %14 kadarı açık . Onunda 10 unu toplamışlar açıkça. Piyasada sadece 3-4 lük kısım kalmış en fazla. Onunda nekadarını gizli topladıkları meçhul.

3. Yukarı aşşa, emme basma tulumbası formasyonu. Haber gelir diye korkudan alsatta yapamıyoruz ki. Zaten 30 bin lotu bile alıp satarken 3 basamak oynuyor. Tahta çok sığ aslında....

52.95 -50.10 aralığında pala ile iki defa para bende, mal sende oyununu oynadık.. yeni oyunu hangi seviyede oynarız acaba..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

haftalıkta 48.96 kırılmamalı..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6. Her ay sonu klasik vadelleri patlatma operasyonu...basa basa alırım diyor pala...teşvik paketindende birşey çıkacağını sanmıyorum. Ttkoma özel yatırım , imtiyaz ve lisans teşvikleri şart... Sahi noldu varlık fonunun bankalardan satın aldığı payların ödemesi. Hisse başı 1.3 dolar civarından para verecekti bankalara. Borcunuda ödemedi bunlar...

7.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Her ay sonu klasik vadelleri patlatma operasyonu...basa basa alırım diyor pala...teşvik paketindende birşey çıkacağını sanmıyorum. Ttkoma özel yatırım , imtiyaz ve lisans teşvikleri şart... Sahi noldu varlık fonunun bankalardan satın aldığı payların ödemesi. Hisse başı 1.3 dolar civarından para verecekti bankalara. Borcunuda ödemedi bunlar...
    Mesele anlaşıldı.
    Hisseler dağınıktı, özellikle bankalarda. Emeklilik, yatırım fonları aracılığıyla operasyon el olarak bankoftan da destekleyerek yükseltip ceptu, cep yapıldı. Hiç maliyetlenmeden. E... kar görüncede fırsat çıktı. Varlık fonu olan bitene göz umarak borcunu ödemiştir zaten.
    Hisse 10 lireye de gelse aradaki marjlar cebe iniyo zaten. Yarında millet ağlayıp uhlarkende yukarı çeker gelene gidene gene verirler. Kağıt aslında sahipsiz değil. Sahip olanların elinde oyuncak oluşu durumu özetliyor.
    Ben istemesem olmaz.

8.  Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    Mesele anlaşıldı.
    Hisseler dağınıktı, özellikle bankalarda. Emeklilik, yatırım fonları aracılığıyla operasyon el olarak bankoftan da destekleyerek yükseltip ceptu, cep yapıldı. Hiç maliyetlenmeden. E... kar görüncede fırsat çıktı. Varlık fonu olan bitene göz umarak borcunu ödemiştir zaten.
    Hisse 10 lireye de gelse aradaki marjlar cebe iniyo zaten. Yarında millet ağlayıp uhlarkende yukarı çeker gelene gidene gene verirler. Kağıt aslında sahipsiz değil. Sahip olanların elinde oyuncak oluşu durumu özetliyor.
    Ben istemesem olmaz.
    Yok benim söylediğim bankaların haririden aldıkları %55 lik kısım. Onuda varlık fonuyla anlaşıp devretti bankalar. Şuan yüzde 87 civarı devlette. Borsada %13 civarı hisse var. Onunda dörtte üç kadarını topladılar. Geriye dörtte bir kaldı dağınık olarak...

Sayfa 498/586 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •