Sayfa 499/721 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 3,985 - 3,992 arası.

Konu: Madam Despina

1. Yeter hocam biz matbaası olan kiracı bulamadık henüz.

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Yeter hocam biz matbaası olan kiracı bulamadık henüz.
    Pinsu vardı... Beğenmedik ya amirim. Hep yaştan bu mızmızlık
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Yeter hocam biz matbaası olan kiracı bulamadık henüz.
    Benim bir kiracı adayım daha var gibi. Eğer beklediğim haber gelirse özelden isterseniz paylaşırım. Bir tane tombik de bedelsiz vermek istiyormuş tombalak olan değil ama tombalakla yollarımızı ayırdık eğer tombiğin bedelsiz onaylanırsa o da gider muhtemelen ama "dezenfektanları enjekte etsek mi?" denilen ortamda bu Borsalar çok da bir yerlere gitmez gibi geliyor bana elbet bir yerde hepsi aşağıya salacak sanki.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

4.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Bakalım zirve tazeleyebilecek mi?
    Bendeki ekran görüntüsü böyle:

Tazeledi... Bir kez daha hatırlatayım... Listeye giren hisseleri en azından 1 hafta yakın izlemekte yarar var.
    Koşullar bozulana kadar...

5. Bu kozalağı takipteyim kanal üzeri kapanışlarda okla işaretli bölgedeki gibi aksiyon yaparmı diye.

6.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Benim bir kiracı adayım daha var gibi. Eğer beklediğim haber gelirse özelden isterseniz paylaşırım. Bir tane tombik de bedelsiz vermek istiyormuş tombalak olan değil ama tombalakla yollarımızı ayırdık eğer tombiğin bedelsiz onaylanırsa o da gider muhtemelen ama "dezenfektanları enjekte etsek mi?" denilen ortamda bu Borsalar çok da bir yerlere gitmez gibi geliyor bana elbet bir yerde hepsi aşağıya salacak sanki.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.

Hey mâaşallah... Akıyor...

Sakıncası yoksa buradan paylaşın. Birlikte bakalım. A1 altı ise kalsın

7.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku

Yazarsan inceleriz bakarız,borsalar için daha önce yazdım dow seviyelerini kabaca 23.000 diyelim altına inmez ise al sat devam ederiz.

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Tazeledi... Bir kez daha hatırlatayım... Listeye giren hisseleri en azından 1 hafta yakın izlemekte yarar var.
    Koşullar bozulana kadar...
    Büyüksün üstadım. Erken sattık karı görünce neyse azı karar çoğu zarar.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Sayfa 499/721 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •