Sayfa 5/137 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon
Arama sonucu : 1111 madde; 33 - 40 arası.

Konu: BALAT - Balatacılar Balatacılık

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bu hissenin 5000 lot ve üstü toplam 182 yatırımcısı var bunların ilk 20 si yönetim kaldı 162 kişi neden yazmazsınız neden hakkınızı aramaktan korkarsınız bizler kanunsuz bir şey yapmıyoruz şirketi kötü yöneten şirket yetkililerine yanlışlarını hatırlatmak bedelliden gelen paraları harcama planına bağlı olarak kapta açıkladıkları yerlere neden harcamadıklarını sormak suç değil en doğal hakkınız... bu şirket halka açıldığı tarihten beri neden zarar ettiğinin yetkili kişilere hesabı sorulmaz 162 yatırımcı neden susar kimden korkuyorsunuz... Tamam siz bilirsiniz sizler sustuğunuz sürece bir daha ben yazmayacağım... iletişim bilgim aşağıda ;

muratdogan7887@gmail.com
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 19-08-2018 saat: 02:19. Sebep: İMLA
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Sayın : İ. KASAP , Sayın : M. KARASU , Sayın : E. EVRENKAYA, Sayın : G. BIÇAKÇILAR, Sayın : O.SOYALP , Sayın : F. BİÇER

Yukarıda adını yazdığım yatırımcılar... halen mail atmadınız dava bile açamıyorsunuz insan 50, 25 ,5 ve 3 tl hisse alıpta 0,45 ortalama ile 250.000 lotu satarmı.. benim kayıtlarımda halen satıcı gözüküyorsunuz dava dilekçesi hazır tek yapmanız gereken beni aramak... d)) 1.5 milyona aldığınız hisseleri 50.000 tl satmanız akıllıca değil... iletişim bilgilerim aşağıda arayın...

muratdogan7887@gmail.com
     Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Bu hissenin 5000 lot ve üstü toplam 182 yatırımcısı var bunların ilk 20 si yönetim kaldı 162 kişi neden yazmazsınız neden hakkınızı aramaktan korkarsınız bizler kanunsuz bir şey yapmıyoruz şirketi kötü yöneten şirket yetkililerine yanlışlarını hatırlatmak bedelliden gelen paraları harcama planına bağlı olarak kapta açıkladıkları yerlere neden harcamadıklarını sormak suç değil en doğal hakkınız... bu şirket halka açıldığı tarihten beri neden zarar ettiğinin yetkili kişilere hesabı sorulmaz 162 yatırımcı neden susar kimden korkuyorsunuz... Tamam siz bilirsiniz sizler sustuğunuz sürece bir daha ben yazmayacağım... iletişim bilgim aşağıda ;

muratdogan7887@gmail.com
    Yahu Amor Ağam kimsin necisin? Bu bilgileri benim bildiğim patronlara veriyor sadece mkk. Bir garip yazılar ama hiç dava acmamissin yıllardır.Merak ediyorum çok lot mu almistin da bu hisseyi buralara kadar düşürdüler?
    Benim hatırladığım kront Telekom da yüklü sen yıllarca hisseyi tutmustun , patronlari nasıl yıllarca beddua etmistin haklı olarak.Sen satınca da kront uçmuştu.
    Avatarı da komutan logar gibi bir uzaylı karışımı bir zombi secmissin.
    Bir yandan güvenmek istiyorum ama 1 ay önceki yazilarinda hep Balat için kötümser yazılar yazmışsın.
    Bilemedim Ağam .Söyler misin senin hikayem nedir Balat tahtasında?
    Çok mu yükseklerden aldın bu hisseyi?
    Ali Çakıroğlu Dayı hisseleri sana mı sattı?
    Merak ettim Ağam .

3. Ağalar hasanmese otomobil balatasi değil otobüs ve kamyon balatasi üretildiğini söylüyor videoda .

4. bu hisse senedi internetten neden alınıp satılamıyor

hisse %20 yapmış.. kimseler yok.. bunu biri açıklasın bana ytd

Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    hisse %20 yapmış.. kimseler yok.. bunu biri açıklasın bana ytd
    12 bin hacimle tavan iyi vallahi..
    Kimse yok diyorsunuz ya frx mobil de en çok yüselenlerde görünmüyor.

Alıntı Originally Posted by right or wrong Yazıyı Oku
    12 bin hacimle tavan iyi vallahi..
    Kimse yok diyorsunuz ya frx mobil de en çok yüselenlerde görünmüyor.
    başka sitelerden bakın, mynet finans , big para, matrıks d)) ytd

fabrikanın telefonları kapalı yeni fabrika binasına taşınmış olabilirler... ytd yakında kap a haber düşer bence

Sayfa 5/137 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •