Sayfa 50/1001 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 393 - 400 arası.

Konu: Viop XLIV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    [IMG][/IMG]

nerden aklıma geldi birden
    eski günleri andım durup dururken
    yıllanmış bir şarkıyı özlemle dinler gibi
    bir albüme bakar gibi

bir burukluk sardı içimi
    gözlerim aradı
    bir an yanımda seni

senden sonra
    korktuğum kadar yalnız
    korktuğum kadar aşksız
    yaşadım dersem yalan olur

senden sonra
    hiç aklıma gelmedin
    seni hiç düşünmedim ki
    desem de, inanma ne olur

delice, bir rüzgarın peşinde
    savruldu gitti gönlüm
    oradan oraya çaresiz
    biz özlesek de istesek de
    o günlere geri dönemeyiz.

hella sis farları eşliğinde .....
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yatay hacim barları destek ve dirençler için fikir verebiliyor ama her ortamda ve her enstrüman için yok gibi.

destek ve direnç tabiri yalnış ( yanlış ) işte onu diyorum... felsefi olarak da bilimsel olarak da hepten püfff.... sokrates aristo seneca descartes platon bacon spinoza russell nihat doğan hegel kant nietzsche heidegger popper foucault sartre .... ya da geç bunları düz bir matematik yardımcısız doçentine sor , destek direnci anlat bakiiim ne diyecek, böyle yüzüne bön bön bakar
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Şimdi malum zatlar gelip aynı şeyi söyleyecek.BU GÜN O GÜN DİYECEK...VE 40. KERE YINE YANILACAK...

Sonra çarpılıp gidince...2 gün sonra bir daha gelecek...ve hiç bir şey yokmuş gibi yine konuşacak...

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Şimdi malum zatlar gelip aynı şeyi söyleyecek.BU GÜN O GÜN DİYECEK...VE 40. KERE YINE YANILACAK...

Sonra çarpılıp gidince...2 gün sonra bir daha gelecek...ve hiç bir şey yokmuş gibi yine konuşacak...
    Enflasyon olan ükede short yapılmaz hem reel hem de nominal batarsınız...

5. Ayıları çoktan elden geçirdiler. İkinci tura takatları kalmamıştır...

6. Bugünü o günü bilmem 300 puandan çok düzeltme olması boğa tuzağıdır onun zamanı gelir mi bilemeyiz. Riske değer mi değmez. Para kalmadıysa borç para short açayım değmez iddia oyna şansın %33 bile olsa daha fazladır kardeş

7.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    destek ve direnç tabiri yalnış ( yanlış ) işte onu diyorum... felsefi olarak da bilimsel olarak da hepten püfff.... sokrates aristo seneca descartes platon bacon spinoza russell nihat doğan hegel kant nietzsche heidegger popper foucault sartre .... ya da geç bunları düz bir matematik yardımcısız doçentine sor , destek direnci anlat bakiiim ne diyecek, böyle yüzüne bön bön bakar
    Millet aldığı seviyeye gelince pişman olup satıyor veya tekrar alıyor. O yüzden hacim barları önemli seviyeleri işaret ediyor. Bazen bu seviyeer daha önce görülmedi biz de bilmiyoruz diyorlar. En yükseğin %50 fazlası, 2 katı gibi yerler önemli olabilir. Bunun yanında destek seviyeleri de olabilir 3/4 veya %50, 1/4 gibi seviyeler psikolojik olabilir, fibonaci deniyor çok incelemedim.

Yüklü bir emir gireceğim sırada birisi bana bu hisse sıfıra kadar iner mi diye sordu tarihi fırsatı kaçırdım, olmaz kardeşim deyip geçmem lazımdı, minimum 0,01 oluyor sıfır diye bir şey borsada olmaz demeliydim.

Bana bir çok kişi sen asla başkalarının aklına uyma hatta inat ile tersini yap, birisinin sana menuden filan bir şey seçmesine izin verme vs bir sürü şey salık verdi. Ama karakter olarak başkalarının görüşlerine önem veririm, bir arkadaşım sürekli benim dediğim şekilde hareket ediyoruz neden demişti, ben de benim için fark etmiyor demiştim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

413.000 teorik fiyatlanan endeks
    435.000 akşam Seansına geldi..

Aradaki 22.000 fark bile batırmaya yeter..
    Bugünde, long al, yat.. gider mi?

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 50/1001 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •