kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bir film veya reklam vardı, Zeki Müren de bizi görebilecek mi diye.
Her insanın ihtiyaç duyduğu dost kendisinde mevcut. Öte yandan her ülkede böyle mi bilmiyorum, düşündüklerini başkaları ile usturuplu paylaşmazsan pskiyatriste yönlendirebiliyorlar.
Bir de bazı insanlarda illa başkalarına yardım etme veya işe yaradığını gösterme vs isteği oluyor gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Vizontele.
Yetişme tarzı ile alakalı, birazda genler etkili.
Bu borsa kafa rahatlatan bir şey. Rakamlar sürekli değişiyor, düşenler yükselenler vs vakit geçiyor.
Sebep sonuç ilişkisi daha tartışılabilir, kontrol edilebilir bir şey.
>>>>>>>
Engineers like to solve problems. If there are no problems handily available they will create their own problems.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
anlatamadık ayriyetten destek direnç falan diye bi şey de yoğğğğğ. yoğum ben, burhan altıntop'un balkonda olup evde olmaması gibi yoğğğ yooğğğ destek direnç diye bir şey yok. özgürlük elimizde. trading is a desicion - making process şugar.
İnsanların yaşamlarını hormonları belirler.
Hedonizm ülkemizde yanlış anlaşılıyor ama herkeste hazlarının peşinde.
Yer İmleri