Ayıları çoktan elden geçirdiler. İkinci tura takatları kalmamıştır...
Bugünü o günü bilmem 300 puandan çok düzeltme olması boğa tuzağıdır onun zamanı gelir mi bilemeyiz. Riske değer mi değmez. Para kalmadıysa borç para short açayım değmez iddia oyna şansın %33 bile olsa daha fazladır kardeş
413.000 teorik fiyatlanan endeks
435.000 akşam Seansına geldi..
Aradaki 22.000 fark bile batırmaya yeter..
Bugünde, long al, yat.. gider mi?
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Prens Charles belge imzalarken küçük masada ön tarafa kalemlik vs garip şeyler konulmuş adam kocaman belgeye imza atarken zorlandı şunları çekin dedi. Ben olsam masayı devirirdim. Nasıl bu kadar salak olabiliyorlar diye. Ambiansı bozdular, Prens Charles beceriksiz ve kararsız gözüktü, sonra da yeni başbakan kadın daha rahat imzaladı.
https://haberglobal.com.tr/dunya/kra...al-oldu-200267
Burada daha iyi, başta da uyarmış aslında
https://www.dailymotion.com/video/x8dm0je
Böyle güzel fıkralar var.
Evlendiği kadın bir şeye iitiraz ediyor
Adam
- Bu biiiir...
diyor.
Son düzenleme : ariston; 13-09-2022 saat: 08:02.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Hedge işe yaramıyor.
Çünkü banka rallisi, eğer elimizde banka banka yok üstüne hedge ediyorsak hem kağıdımız gitmiyor hem hedge den zarar yazıyoruz durumu var…
Elmayı armutla hedgelemişiz gibi, bankalar ayrı galakside çünkü…
Ama dönüşte kurunun yanında yaş da yanar deyip denememekte olmuyor, bakalım işin sonu nereye varacak?
Zarar edenlerin zararı karşı tarafa teminat olarak yazılıyor ve toplam teminat artıyor, ama zarar edenlerden yeni exstra teminat isteniyor olabilir. Bunun yanında hesaplama parametreleri de değişince ekstra teminat isteniyor olabilir. Nakit teminat miktarı daha fazla artmış, arbitraj amaçlı gelen para da olabilir.
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri