Sayfa 50/1009 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 393 - 400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Endeksi oluşturan kağıtlar kimler var, İş Bankası Arcelik , Ereğli , Tüpraş , Akbank , Kchol , Sahol , Ekgyo , Tüpraş vb . bunlar ve ürettikleri bi değer oluşturmuyorsa o zaman endeksi yakalım yıkalım sıfır yapalım . Bunlar çalışıyorsa çalıştığı sürece sorun yok ne zaman dükkan kepenk kapatır o zaman problem .
    6ay önce 1 dolar...
    arsa ağaçlar meyve verirken satılır...
    Memento mori

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    RTÜK’ten iki televizyon kanalına ceza

RTÜK, Halk TV ve Tele1'e 5'er kez program durdurma ve idari para cezası verdi.

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...sag_textmanset
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Muhalefet liderleri saraya çağrı yapıp 1150 odalı sarayı + 350 odalı yazlık sarayı + 1071m kışlık sarayı depremzedelere açmasını isteseler ve bu konuda yeri göğü inletseler, imza kampanyaları başlatsalar ya...
    Evet aynen altına imza atıyorum , muhalefet böyle olur , bildik cümlelerle muhalefet olmaz .

4.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    6ay önce 1 dolar...
    arsa ağaçlar meyve verirken satılır...

Aynen katılıyorum ancak bu enflasyonsuz ortamda değer ölçüsü olabilir , esasen bence anlaşılmayan borsanın enflasyon fiyatlamasi yaptığı , yani millet 200 binlik Arabayı niye 700 bine alıyoruz diye de sormalı şimdi dolares de raks ederse onun fiyatlamalari önce negatif gibi görünse de hemen ardindan füze .

5. 2019 da 7000 dolar olan araba oldu 12000 dolar. Dolar bazında da otomobil en iyi getiri. Ben bile 1 sene önce 255.000 aldığım arabaya 475.000 verseler vermem. Dolar bazında yüzde 18 getiri. Dolar patlayınca bir daha üstüne koyar mı birde öyle olunca. Ohhh kaymaklı kadayıf.

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Iyi de, Youtube da bu kadar koyunculuk anlatan var.

Hepsi mi yalan ?
    Et için olanı var süt olanı var. Bizim bölge kıraç ot üç ay var. Sonrası yaylaya gider orası Sibirya gibi. Bizim iklime uygun olmalı ki para kazansın. Ege bölgesinde Akdeniz Bölgesindeki ot yeşillik bizde olsa çobana gerek yok. Bizde otu ara ki bulasın.

7. Bizim ekonomi modeli geçen seneyi tekrar ederse Deniz hocaya göre 160 cari açık ve finansman için 190 da kısa vadeli borç için lazım Total de 350 milyar dolar lazım. Du bi bakalım ne olcek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,712
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum ancak bu enflasyonsuz ortamda değer ölçüsü olabilir , esasen bence anlaşılmayan borsanın enflasyon fiyatlamasi yaptığı , yani millet 200 binlik Arabayı niye 700 bine alıyoruz diye de sormalı şimdi dolares de raks ederse onun fiyatlamalari önce negatif gibi görünse de hemen ardindan füze .
    Zamanında arkadaşın biri kia sportage almıştı 35.000 tl cıvarına,eleştirmiştim,neden aldın bu çin arabasını demiştim,bana çok ucuz diğer arabalara göre,üstelik jip tipi işimi görür demişti,şimdi 1200-1500 arası olmuş sıfırı,yani eski paraylan trilyon üstü,gerçi bende 2012 onun sorentosu var,istanbulda garajımda,istanbula gittiğimde bazen kullanıyorum,istanbul trafiğinde araba kullanmak çok zor,zaten çok yakıyor,alt tarafı tenekeden imal,çok para,bunlara bu kadar parayı nasıl veriyorlar anlamış değilim

Sayfa 50/1009 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •