Sayfa 500/996 İlkİlk ... 400450490498499500501502510550600 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,993 - 4,000 arası.

Konu: Viop - XXVIII

bence parite ve gold ta düzeltme bitti.
    parite 1.23 e devam eder

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    1.19xx dan beri her 10 pips de pozisyon actigini yazdin parite olmus 1.21xx leri gordu
    parite dusmus 1.2070 e %25 kavurma yaptik yazdin 1.19xx lkerden actiklarin ne oldu ?
    İyi takip et madem hem forum kurcala biraz, yazdıklarımız var orda KROnolojik olarak..
    1/4 oran kawurduk taze ki kalan %75*pozumuzun maliyeti kemiksiz kurtarsın anı diye..
    Seçmece zırwasal kawruk yanİ..
    Bi dA da bele kıyak atmam sana bak kaç etti bu huyun..
    Dürdaneyi bilin mi, hah ona sor yada )..

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Tesla hisse satıyormuş ordan kavurma yaptın mı?..
    Tesla unC00L.. Por$ lazım.. )

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Çink0... Bilmem kaçıncı çink0LA..

Kalan sade %20*kallavi poz longS bizimle..
    Dön Dow döndür..
    Az bi i$imiz kaldı da bizim buralarda..
    Uyar sengile BistekA..

5. Foruma girmiyorum ama senin mesajlarin kacinilmaz
    Vipda actigin kapattigin pozisyonlar yer ve zaman olarak bana gore mukemmel Kirmizi kurdeleyi hakediyorsun

Ama parite ve dow da actigin sonrasinda eklemeler yapman anlasilmaz islemler toplulugu Viopda su islemleri yapan bir insan paritedew 1.19 dan pozisyon aciip 1.21 e kadar ekleme yapmaz. 250 pips bile seni stop etmiyorsa o pozisyonlar bana gore gercek degildir yada mikro lotlar ile acilmis pozisyonlardir . yada bir diger secenek 1.000.000$ teminatim vardir 1 er lot aciyorum Sop noktam yok gerekde yok diye belirt mesela

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    İyi takip et madem hem forum kurcala biraz, yazdıklarımız var orda KROnolojik olarak..
    1/4 oran kawurduk taze ki kalan %75*pozumuzun maliyeti kemiksiz kurtarsın anı diye..
    Seçmece zırwasal kawruk yanİ..
    Bi dA da bele kıyak atmam sana bak kaç etti bu huyun..
    Dürdaneyi bilin mi, hah ona sor yada )..
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    içime de bi şüphe düştü... her ne kadar sallayarak yazsak de kelime kümelerini ; acaba doğrusu şart- ı elzemlilik midir yoksa , elzemlilik- i şart mıdır ?
    Iki terkip de olur. Ikincisi "elzemlilik ül şart " olsa sanki daha doğru..

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Foruma girmiyorum ama senin mesajlarin kacinilmaz
    Vipda actigin kapattigin pozisyonlar yer ve zaman olarak bana gore mukemmel Kirmizi kurdeleyi hakediyorsun

Ama parite ve dow da actigin sonrasinda eklemeler yapman anlasilmaz islemler toplulugu Viopda su islemleri yapan bir insan paritedew 1.19 dan pozisyon aciip 1.21 e kadar ekleme yapmaz. 250 pips bile seni stop etmiyorsa o pozisyonlar bana gore gercek degildir yada mikro lotlar ile acilmis pozisyonlardir . yada bir diger secenek 1.000.000$ teminatim vardir 1 er lot aciyorum Sop noktam yok gerekde yok diye belirt mesela
    Neyse artık ) Ödül piyasa arenalardan esas..

8. Fiyatı bir yılda 2 katına çıkmış x enstrümanı ile fiyatı tl bazında 3 katına çıkmış y enstrümanını tobo var buranın altı yok diyerek analiz eden adamı ekrana analist diye çıkarıyorlar. Tepede tobo aranmayacağını birisi bu penguene anlatmalı.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 500/996 İlkİlk ... 400450490498499500501502510550600 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •