Artan

1.456,00 9.97 13:20
2.228,00 9.97 13:20
116,10 9.94 12:55
5,86 9.94 13:21
134,00 9.84 13:20
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 13:21
517,00 -9.06 13:21
36,46 -6.61 13:20
37,46 -6.35 13:21
15,16 -5.25 13:19
Azalan Hisseler

İşlem

18.592.885.511,20 13:21
16.993.955.637,75 13:20
13.844.031.802,31 13:20
11.335.913.181,72 13:21
11.111.338.252,00 13:20
Tüm Hisseler
Sayfa 505/672 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-İş Yatırım, İş GYO için tavsiyesini 'AL'dan 'TUT'a, hedef fiyatını 1,37 TL'den 1,12 TL'ye indirdi

İş Yatırım, İş GYO için tavsiyesini 'AL'dan 'TUT'a, hedef fiyatını 1,37 TL'den 1,12 TL'ye indirdi.

İş Yatırım'ın ( http://www.isyatirim.com.tr ) konu ile ilgili raporunda şu değerlendirme yapıldı:

"İkinci çeyrek sonuçları ardından, beklentilerimizdeki değişiklikler ve makro tahminlerimizdeki güncellemeler doğrultusunda İş GYO için 12 aylık hisse başı hedef fiyatımızı 1.37 TL'den 1.12 TL'ye düşürüyoruz. Şirketin sabit kira getirisi sağlayan değerli ve çeşitlendirilmiş portföyünü beğensek de kısa vadede olumlu bir katalizör olmadığını düşünüyoruz. Yavaş seyreden konut satışları ve projelerdeki gecikmeler nedeniyle güncellenmiş hedef fiyatımıza göre %22 yükselme potansiyeli sunan ISGYO için daha önce AL olan önerimizi TUT olarak değiştiriyoruz. Hissenin mevcut piyasa değerinde, net aktif değerine göre iskontosu %70, tarihi iskontosu %56'dır. Sektör ortalaması ise %65 seviyesinde."

Analizin tamamı için:

http://rapor.isyatirim.com.tr/2_20180910095230330_1.pdf
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

2. Ezgi akalın hanfendiye geçen hafta benden başka eleştiri yazan oldu mu bilmiyorum, bugün hisseyi aldan tuta indirmiş. Şirketin borçlu olduğunu bilmesine rağmen, hiç değinmememiş, sadece temettü ödenmemesi daha iyi olur demiş, bunlardan da uzman oluyor ya. Ne zaman tüm yorumcular aldan tuta indirir, o zaman hisse alınacak kıvama gelir, hala büyük yatırımcının bilip küçük yatırımcının bilmediği şeyler var. Şirketin 1.400 civarı finansal borcu var.

Son düzenleme : viopandtrade; 10-09-2018 saat: 12:47.

3.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Ezgi akalın hanfendiye geçen hafta benden başka eleştiri yazan oldu mu bilmiyorum, bugün hisseyi aldan tuta indirmiş. Şirketin borçlu olduğunu bilmesine rağmen, hiç değinmememiş, sadece temettü ödenmemesi daha iyi olur demiş, bunlardan da uzman oluyor ya. Ne zaman tüm yorumcular aldan tuta indirir, o zaman hisse alınacak kıvama gelir, hala büyük yatırımcının bilip küçük yatırımcının bilmediği şeyler var. Şirketin 1.400 civarı finansal borcu var.

zaten cebimizden çalıyor ********ler, dağıtmasın onların olsun ********lerin

4. Bıçak kemiğe dayandı. Bu iş yatırım kağıdı batıracak ******** oğlu ********.

5.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Ezgi akalın hanfendiye geçen hafta benden başka eleştiri yazan oldu mu bilmiyorum, bugün hisseyi aldan tuta indirmiş. Şirketin borçlu olduğunu bilmesine rağmen, hiç değinmememiş, sadece temettü ödenmemesi daha iyi olur demiş, bunlardan da uzman oluyor ya. Ne zaman tüm yorumcular aldan tuta indirir, o zaman hisse alınacak kıvama gelir, hala büyük yatırımcının bilip küçük yatırımcının bilmediği şeyler var. Şirketin 1.400 civarı finansal borcu var.

Şerefsiz karı kağıdı tek başına bitirdi yaza yaza

6.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku

Yazdım ben. Bugün de rapor yazmış ******** kadın. Temettü vermesin diyo. Hayvan. Hakkımı helal etmiyorum ********e

Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku

Şimdi önce bazı hataları düzeltelim.

Öncelikle bu hanımefendinin adı Ezgi Akalın değil Ezgi Akalan.

Raporun tam metni de bu.

Kadıncağız İş Yatırım'da çalışıyor ISGYO'nun elemanı değil.

Şunları demiş özetle:

Kira gelirleri zayıf seyrediyor fakat 2019’dan sonra büyüme
    öngörüyoruz. 2017’de İş Kule 3 ve Ankara İş Kule’sindeki boşluk oranları ve
    bazı kira getiren varlıklarının satışı nedeniyle şirketin kira gelirleri yıllık bazda
    sadece %3’lük bir artış göstermişti. 2018 yılı için Eylül 2018’de faaliyet
    göstermeye başlayan Ege Perla AVM’nin ve Teknoloji ve Operasyon
    Markezi’nin (TUTOM) artan katkısı ile kira gelirlerinin yıllık bazda %7 artış
    göstermesini bekliyoruz. Aynı zamanda, Ankara İş Kulesi’nin Mart 2018’de
    başarılı bir şekilde İçişleri Bakanlığına kiraya verilmesi ve Kule 3 te yer alan
    yeni kiracı, kira gelirlerine olumlu katkı sağlayacaktır. Uzun vadede ise kira
    gelirlerinin, portföye katılacak IFC projesi ve halihazır ofis ve ticari ünitelerde
    doluluk oranlarının artması ile birlikte 2019T-2022T yılları arasında %17
    YOBB kaydetmesini bekliyoruz.

2019'da da temettü dağıtmayın daha iyi olur demiş yahu zaten hisse fiyatı PD/DD: 0,2'ye gelmiş.

Temettü verse ne vermese ne? 1,30'lardan alanlar zaten battı bu hissede bir de bunun faiz gideri/zaman faizi var. Dolar'ın artışı var.

Temettü vermesin de hiç olmazsa PD/DD 0.5-1 aralığında olsun.

Anlayacağınız külliyen zarardayız. Benim portföyümde en çok zarar yazanlar ISYAT, ISGYO ve ISYAT.

Bazen saçma sapan yazıyor diyoruz ne dediğini anlamıyoruz ama propolis haklı gibi, bir şeyler mi oluyor da buralarda acaba biz bilemiyoruz?

8.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Şimdi önce bazı hataları düzeltelim.

Öncelikle bu hanımefendinin adı Ezgi Akalın değil Ezgi Akalan.

Raporun tam metni de bu.

Kadıncağız İş Yatırım'da çalışıyor ISGYO'nun elemanı değil.

Şunları demiş özetle:

Kira gelirleri zayıf seyrediyor fakat 2019’dan sonra büyüme
    öngörüyoruz. 2017’de İş Kule 3 ve Ankara İş Kule’sindeki boşluk oranları ve
    bazı kira getiren varlıklarının satışı nedeniyle şirketin kira gelirleri yıllık bazda
    sadece %3’lük bir artış göstermişti. 2018 yılı için Eylül 2018’de faaliyet
    göstermeye başlayan Ege Perla AVM’nin ve Teknoloji ve Operasyon
    Markezi’nin (TUTOM) artan katkısı ile kira gelirlerinin yıllık bazda %7 artış
    göstermesini bekliyoruz. Aynı zamanda, Ankara İş Kulesi’nin Mart 2018’de
    başarılı bir şekilde İçişleri Bakanlığına kiraya verilmesi ve Kule 3 te yer alan
    yeni kiracı, kira gelirlerine olumlu katkı sağlayacaktır. Uzun vadede ise kira
    gelirlerinin, portföye katılacak IFC projesi ve halihazır ofis ve ticari ünitelerde
    doluluk oranlarının artması ile birlikte 2019T-2022T yılları arasında %17
    YOBB kaydetmesini bekliyoruz.

2019'da da temettü dağıtmayın daha iyi olur demiş yahu zaten hisse fiyatı PD/DD: 0,2'ye gelmiş.

Temettü verse ne vermese ne? 1,30'lardan alanlar zaten battı bu hissede bir de bunun faiz gideri/zaman faizi var. Dolar'ın artışı var.

Temettü vermesin de hiç olmazsa PD/DD 0.5-1 aralığında olsun.

Anlayacağınız külliyen zarardayız. Benim portföyümde en çok zarar yazanlar ISYAT, ISGYO ve ISYAT.

Bazen saçma sapan yazıyor diyoruz ne dediğini anlamıyoruz ama propolis haklı gibi, bir şeyler mi oluyor da buralarda acaba biz bilemiyoruz?
    aynı durumdayız

bir ev parası kaybettim

can burnumda

şaka gibi bir süreç

temettü verirse 0,2 olan 0,1'e doğru gidecek. İnfiale gelir miyiz bilmiyorum ama borsa tarihinin rekorunu yazacaklar

başında İŞ olan herşeyden nefret ettirdiler.

Sayfa 505/672 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •