Originally Posted by Webster Onur ustadim Sende kendimi goruyorum Ama hanim parasiyla is yapma Kisi yerde yatarak gecirdim bilen bilir Sirf bu yuzden aklimi kullanip yerden isitmali ev aldim Aklimi seveyim 😀😀😀😀 Ben daha senin levela gelemedim cocugun yatagında yatıyorum.😁
Originally Posted by Webster Yalniz onurum biyerde hata ettik Dolar yerine gbp almaliydik... İngiliz kisragi sessiz sessiz onde gidiyor Bugün alacaktım işte 8,12 den elim grama kaydı
Originally Posted by onur1064 Ben daha senin levela gelemedim cocugun yatagında yatıyorum. Aman gelmede ustad 😀 Bu arada tum dunya yesil kapatti dow eksi ikiye yakin Raskolun bunu sevmedi
Originally Posted by onur1064 Bugün alacaktım işte 8,12 den elim grama kaydı Bugun grammi alinir ustad Aaah ahh.... Bide sabah bugun hic birsey alip satmayacam dedin
Originally Posted by Webster Aman gelmede ustad 😀 Bu arada tum dunya yesil kapatti dow eksi ikiye yakin Raskolun bunu sevmedi Dow vadeli + 'da..yarın yatay acarız gibi gorunuyor bizde ..sonrası ya herro ya merro
Originally Posted by Webster Bugun grammi alinir ustad Aaah ahh.... Bide sabah bugun hic birsey alip satmayacam dedin Seytana uydum valla..90+5 de rovasata denemek istedim
Originally Posted by onur1064 Dow vadeli + 'da..yarın yatay acarız gibi gorunuyor bizde ..sonrası ya herro ya merro Tamamdir meşajiniz alindi Bist yarin eksi 😀😀😀
Originally Posted by onur1064 Tzt yarın -0,5 küsüratlı Artık borçlanma, KVBA ve PPF'leri defterden sildiğim için benim kafa doğrudan eurobond fonlarına gitmiş. Bugün KVBA'lar da genelde az getirmiş. 10 yıllıklar değişmemiş, ama içindeki diğer bazı tahviller ve bonolar satış yedi demekki.
Forum Rules
Yer İmleri