Sayfa 508/645 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 5251 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bugün ben AKBNK'larımı 7.98 ortalamadan vermiş bulunuyorum. Bugün 8.02 ye kadar güçlü çıkışı satış fırsatı olarak değerlendirdim. Alış maliyetim 7.27 idi ama hisse başına 21 kuruş net temettü aldım, böylece gerçek maliyet 7.06 oldu. Hisse başına 92 kuruş yani %13 gibi bir net kar yazdım 2 haftada. Şimdilik bu kadar yeter çünkü saatlik grafiklerde aşırı alım bölgesindeyiz. Ek olarak AKBNK'taki günlük hacmin kabaca 4 te 1 ini artık açığa satışlar oluşturmaya başladı ve bu da beni temkinli olmaya sevk etti, böylece AKBNK'ları 7.98 ortalamayla verdim.
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.

Allah bereket versin sn Trendhound, daha iyi yatırımlarda değerlendirmeniz dileğiyle. Açığa satış candır, her açığa satan artık alıcıdır, çok severim. Thyde çok faydasını gördük son kaç aydır. Benim de maliyetim sizden az daha yüksek, bu bir trend ise henüz başında olmamız gerektiğini düşünüyorum, zaman gösterecek. Bilançoya son 20 gün, saçma bir olumsuzluk olmazsa bilançoyu görelim, sesini duyalım istiyorum ben de. Bilanco bu seviyeleri dip hale getirebilecek bir ortam yaratırsa devam ederim. Birçok fon portföylerinde uzun zamandır bu kadar bankacılık bulundurmuyordu. Olumluyum.

3.  Alıntı Originally Posted by kingboy Yazıyı Oku
    Sn,TRENDHOUND.... Sizin bu gün satmanız inanın beni düşündürdü ve acaba bende denesemmi diye düşünmeye başladım....
    Siz beni kaale almayın. Ben portföyümün %50 si ile al-sat yapıyorum bunun altını çizeyim. Diğer %50 si ise 11.18 maliyetli dolarda zaten ve ona şu anda dokunmuyorum. Benim AKBNK'tan çıkış nedenim kısa vade bazlıdır. Günlük açığa satış hacminin son haftalarda yüksek oranda artmış olması ve tarihi rekoruna sadece %10-15 lik bir mesafe kalmış olması, AKBNK'ın günlük işlem hacminin neredeyse 4 te 1 ini açığa satışların oluşturması, saatlik grafiklerin aşırı alım bölgesinde olduğumuzu göstermesi gibi gerekçelerle KISA VADE bazlı bir satış yapıp nakde döndüm. Bunlar benim şahsi gerekçelerim ve sizin vizyonunuza bunların uygun olduğunu düşünmüyorum.
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.

4. Sn,TRENDHOUND,Teşekkür ediyorum..20 aydır çok iniş çıkılar oldu.Elim gidip al sat yapamadım,bu neden le aradaki kazançları kaçırdım..Zararım yok gibi düşünsemde,döviz ve enflasyondan kaybettik gözüküyor.. sizin değerlendirmenizide aldım..% .....Şimdilik beklemeye devam. %5 lik 10,luk düşüş çıkışlar olsada 6 ay ve 1 yıllık dönemde yönün ve fiyatın yükseleceği hissini taşıyorum...hedefim 1 dolar olması...Selamlar...

Teşekkürler Akbank.

SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Saat 17:00'dan sonra açıkçılar da kapanmaya başlasa. Şöyle günün ve de haftanın en yükseğinden kapatsak

7.  Alıntı Originally Posted by breed Yazıyı Oku
    Saat 17:00'dan sonra açıkçılar da kapanmaya başlasa. Şöyle günün ve de haftanın en yükseğinden kapatsak
    Good boy.. :D Aferin :D

8. günün en yükseği oldu anladığım kadarıyla. ytd

Sayfa 508/645 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •