futura bakiyorum bu gun iyi basliyacaz galiba hade hayirlisi
bu arada 2010 yilindan beri en kotu ayi geride biraktik, umuyorum bundan sonra iyi gider
aslinda gecen ay guzel alim firasti vemristi ama tabi gorene
futura bakiyorum bu gun iyi basliyacaz galiba hade hayirlisi
bu arada 2010 yilindan beri en kotu ayi geride biraktik, umuyorum bundan sonra iyi gider
aslinda gecen ay guzel alim firasti vemristi ama tabi gorene
facebook ve L brands pisman oldugum iki hisse aynen bekledigim gibi yukseldiler ozellikle L brands iyi divident veriyordu
FB da ilerisi icin gayet guzel hedef fiyat 200 dolar
hisseler çok pahalı baş edilemiyor.
1 lot 300 dolar maşallah. temettüsü %3 yok.
uygun fiyatlı mümkünse 50 dolar altı.. temettü verimliliği %2-3 olabilir. düzenli versin.
ancak şirket karlılığı devam etsin. hisse fiyat performansı artsın. temettü verip hisse fiyatı düşmeye devam etmesin.
gözünüze çarptı mı ? gözüme çarpanlar 300 dolar üstü malesef.. 1 lot 1500 tl çok be![]()
yapıcak bişi yok.ülkemiz 3.dünya ülkesi statüsünde oldu bu kurlar yüzünden.
amerikaya gitmeden tek para kazanma fırsatımızben bu açıdan bakıyorum.
dediğiniz tarzda hisseler az. burayıda bir inceleyin derim.
http://www.mrfreeat33.com/portfolio/
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
senin gibi garanticilere MCD ve KO bakmaliha benim portfoydeki hisselerin ortalama temettusu %6-7
ama bu aralar onlarda dusuyor
ama Sharkin dedigi listeyi takip edebilirin ama asagida dividentleri yuksek bi kac sirket yaziyorum
Omega Healthcare %8.14
Eaton Vance Tax Advantaged Div: %7.63
AT&T : 6.52
Iron Mountain :7.34
Realty Income:4.53
ama sadece dividente bakma derim, ben bunu aci yoldan ogrendim![]()
Dostlar GE son gunlerde baya hareketli , su anda 9.58 den islem goruyor ve Dvident Y %5
daha dibe duser mi? yoksa bu cok iyi bir alim firsati mi ? kararsiz kaldim ama takipteyim
Yer İmleri