Nâma yazılı hisse senetleri için olunca herkes bedelsizden faydalanabiliyor mu?
Nâma yazılı hisse senetleri için olunca herkes bedelsizden faydalanabiliyor mu?
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
Açıklamalar
8.10.2021 tarihinde Şirketimiz tarafından yapılan sermaye artırımına ilişkin özel durum açıklamasında ihraç edilecek payların türü sehven karışık olarak bildirilmiştir. İhraç edilecek paylar nama yazılı olacaktır
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
Yavru hisselerle, tahtacı tarafından baskılama devam edecek gibi görünüyor. Ben şahsen faiz politikası tersine döndüğü an zirveden dolardan çıkıp matrixde lot arttırmayı düşünüyorum ytd.
Matrix bölündü lotlar gelmiş eski lot sayısını 1,3743589 ile çarparak yeni lot sayını bulabilirsiniz pazartesi 23,05 dan işleme başlıyor
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/976889
Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak, %65 payı Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri Anonim Şirketi'ne, %35 payı Kıvanç Özbilgiç' e ait olmak üzere, 1.000.000,00 TL sermayeli Matriks Algo Solutions Anonim Şirketi unvanlı şirkete kurucu ortak olarak katılınmasına ve kurulacak olan şirkete 650.000 adet pay karşılığı 650.000,00.- TL sermaye konulmasına karar verilmiştir. Şirketin kuruluşu ile ilgili olarak kuruluş esas sözleşmesini imzalamaya, şirket kuruluş işlemlerinin yürütülmesi ve yapılacak tüm iş ve işlemlerde Şirketi temsil ve ilzama Yönetim Kurulu Üyesi Berkant Oral ve Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tutar yetkili kılınmıştır.
Yer İmleri