firmaları gene özelden söylerim. 1.sıkıntı zarardaydım pozisyonu degiştircektim metatrader a giremedim,şirketinizi arayın dedi,türkiyede böyle bir şey hiç olmamıştı,şirketi aradım ordada kimse yoktu,olsada ingilizde konuşuyosun o saatte zaten,zararı yedim yani anca 2 saat sonra pozisyonu kapadım. ani hareketlerde tp koymuştum,fiyatı gördü,ama bizim spread açılmış dedi pozisyon kapanmadı,birde burda sanki hırsızlık yapıyormuş gibi spk dan korka korka biran önce kar edip parayı çekiyiym ruh haline geldim,site engellenir fln diye,baya ugraşıyosun yani ama sonunda kar ettim çekme talebi yolladım.
rüzgara karşı kürek çekilmez ,foreks dünyada milyonlarca kişi tarafından ilgileniliyorsa bunu engelliyemezsin. sonra 3. değil 4. dünya ülkesi olursun millet götüyle güler. bir arkadaşım cok güzel yazmış,ticarettede birden büyük krediye girersen ya hızlı büyürsün yada büyük ihtimalle iflas edersin,maaşını 20 katı kredi alırsan batarsın,neticede işi bilmezsen herşeyde kumar olur,bu kişinin kendi elindedir. o yüzden foreks e kumar diyen bir bakan gerçekten böyle büyük bir ülkeye yakışmıyor,ali babacan ı özledik
O kumar diyen ib..lere şöyle diyecen.
Tüm finansal enstrümanları kapattın diyelim ne borsa var ne başka bir şey.
Peki fındığı şekeri hangi fiyattan alıp satacaksın ?
Veya yurtdışından kahve alacaksın nasıl alacaksın ? Hangi kurdan ?
Peki ticaret olmazsa hayat nasıl devam edecek ?
Şirketler nasıl üretecek nasıl finans bulacak ?
Çünki ne şirket değeri var ne gelir dengesi ne gider dengesi.
Kominizm ? Bilemiyorum.
Foreks kaldıracı ise fiyatların çok daha sağlıklı olmasını sağlıyor. 1000.000 dolarlık hacimle mi gerçek fiyat oluşur yoksa 100000000000000000 hacimle mi ?
Al sat yangelip yatma.
Kaldırım tavsiyesidir.
Türkiyedeki bir foreks şirketi hesaptan para çekmeyi ücretli hale getirmiş
Galiba sadece kendi çalışanlarına foreks yaptıracak yatırım bankası olacak![]()
Al sat yangelip yatma.
Kaldırım tavsiyesidir.
Aslında olay net ve şu
Esnafa 50.000 verecekler ya bu 50.000 forekse gitmesin.
Olan bize oldu.
Al sat yangelip yatma.
Kaldırım tavsiyesidir.
o 50bin ile kendilerine veya hanımın altına bir araba çekerler. hazır sıfır faizli kredi bulmuşlar. millet kaçırır mı?
arkadaş dogru söylemiş,ismini vermiyeyim başka bir forekssitesindede yazıyorum,adam cok kazandım,şirket süper fln diye yazıyo,adamdan telini ver bilgi alayim dedim,yok tele ne gerek var fln,yani saçma bisürü insanda olabiliyor ama belli oluyor zaten.ingiliz firmaları iyidir ama bana bonus veren şirketler güvenilir gelmiyor.
Yer İmleri